Velkommen til tre nye hold i BIF Fodbold
Stabil vækst i antallet af medlemmer i BIF Fodbold betyder at vi i den kommende sæson kan præsentere hele tre nye fodboldhold. Dermed udvides paletten af tilbud helt i tråd med bestyrelsens ønske om at kunne udbyde fodboldaktiviteter for alle uanset alder og niveau.
 
Første hold er BIFs nye 8-mands Superveteran hold, som skal deltage i DGIs turnering. BIF har allerede både et Old Boys og et Veteran hold, men Superveteran er for fodboldspillere over 50 år. Har du lyst til at spille en kamp på ugentlig basis eller sjældnere giver vi hermed muligheden til dig - selvom dåbsattesten er mere end et halvt århundrede gammel. Kontakt BIF hvis du har interesse. Superveteran holdet spiller sin første kamp torsdag d. 25. august på hjemmebane i Benløse. 
 
Da BIF Fodboldakademi sidste vinter blev etableret var det i første omgang blot med et U15-hold ombord. Drengene fra Årgang 2001 og deres træner Ole Haagensen rykker i efteråret op til U16, mens et nyt U15-hold med Morten Vernø som træner rykker op og bliver en del af fællesskabet. De to hold er allerede bekendte med hinanden og har blandt andet været en tur på træningslejr på Langeland i foråret. U15 spiller sin første kamp onsdag d. 10. august på hjemmebane mod Ejby IF, mens U16 søndag d. 14. august skal en tur på besøg hos Høje Taastrup IF. 
 
Endelig kan vi med stor glæde åbne senior Hold 4 efter mange års fravær. Vi har vovet pelsen og tilmeldt et hold i DBUs 8-mandsturnering og håber at vi efteråret vil have tilpas mange fodboldsultne seniorspillere, så BIF ugentligt kan blive repræsenteret af hele fire seniorhold. Hold 4 spiller primært om mandagen, så holdet rummer en god mulighed for at give spilletid til de spillere, der eventuelt ikke fik spillet så meget eller slet ikke i en given weekend. Turneringsplanen har artet sig således at Hold 2, Hold 3 og Hold 4 aldrig spiller kampe på samme dag, hvilket giver forhåbning om at der kan samles hold hver gang. Dette kan lade sig gøre fordi Hold 2, Hold 3 og Hold 4 spiller enkelte hjemmekampe på hverdagsaftener på kunstgræs i Ringsted. Samtidig betyder Hold 1s nedrykning til Serie 3, at BIF får større fleksibilitet i forhold til at bruge samme spiller i flere kampe i en spillerunde. Har en spiller for eksempel siddet på bænken i størstedelen af en kamp i Serie 3 fredag aften, kan han helt lovligt spille på et af de øvrige hold senere i samme weekend. Formålet med at have fire seniorhold er naturligvis at sikre, at alle betalende medlemmer får tilbudt at spille rigeligt med kampe. Hold 4 tager hul på turneringen onsdag d. 17. august mod Skibby IK.
 
Dermed kommer BIF Fodbold op på i alt ni turneringshold i den kommende sæson (læg dertil en antal hold i vores søsterafdeling BIF Fodbold Ungdom). Med cirka 150 medlemmer i BIF Fodbold bør det sikre kampe til alle.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden