Forretningsbetingelser for Benløse Idrætsforening Fodbold

GENERELLE OPLYSNINGER
Klubbens juridiske navn: Benløse Idrætsforening Fodbold
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 33 46 85 12

Benløse Idrætsforening Fodbold
Præstevej 19
4100 Ringsted
                               
Officiel web-adresse: www.benloseif.dk

PRISER
Priserne på www.benloseif.dk er ikke tillagt moms. Dette skyldes at vi er en forening.
 
Når du via dit betalingskort køber et produkt sker det som en forudbetaling for den periode der er angivet ved købet.
 
Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

BETALING
På www.benloseif.dk kan du betale med de mest almindelige typer betalingskort.
 
Vi anvender Quickpay som betalingsgateway. Læs mere på Quickpays hjemmeside om sikkerheden ved online betaling.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Benløse Idrætsforening Fodbold Senior, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Benløse IF Fodbold og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du at Benløse IIF Fodbold fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Benløse IF Fodbold.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Benløse IF Fodbold trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 10 dage inden hver betaling modtage en mail og en SMS, som fortæller dig hvor meget du skal betale.

Benløse IF Fodbold benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Benløse IF Fodbold, men derimod hos Quickpay.
 
Kvittering for betaling sendes pr. mail. Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår. Du opsiger et abonnement ved at kontakte afdelingens kasserer.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Benløse IF Fodbold påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye betalingskort kan du opdatere kortoplysningerne ved at logge ind på Benløse IF Fodbolds hjemmeside. Klik på "Mine tilmeldinger" og herefter på "Opdater betalingskort". Læg de nye oplysninger ind.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette udføres ligeledes på Benløse IF Fodbolds hjemmeside og som beskrevet ovenfor.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Der refunderes ikke penge efter tilmelding.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger du giver behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Benløse IF Fodbold samt ved udsendelse af information til brugerne. Som registreret bruger hos Benløse IF Fodbold har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.
 
BRUGERNAVN OG ADGANGSKODE
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Benløse IF Fodbold, tildeles et brugernavn og en adgangskode efter eget valg. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse brugeren har oplyst eller som SMS besked til det telefonnumer brugeren har oplyst. Brugeren kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.
 
COOKIES
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer brugeren benytter.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  

FORBEHOLD
Benløse IF Fodbold tager forbehold for tryk- og prisfejl.
 
Benløse IF Fodbold er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Benløse IF Fodbold og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af  www.benloseif.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for, at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov, at www.benloseif.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Benløse IF Fodbold og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlige for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Benløse IF Fodbolds ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Benløse IF Fodbold. Benløse IF Fodbold påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Benløse IF Fodbolds ydelser på www.benloseif.dk.

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Benløse IF Fodbold
Præstevej 19
4100 Ringsted

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden