U15: Storsejr over Ringsted IF
af Ole Haagensen 
 
BIFs U15-hold spillede sin første turneringskamp fredag på hjemmebane mod ærkerivalerne mod Ringsted IF. Og hvilken kamp det blev. Holdet bestod af følgende spillere: Nicolai Bødtker, Martin Huss, Jonas Pedersen, August Ebbesen, Mads Brinkborg Nielsen, Emil Haagensen, Matti Dahlgaard, Mads Klarskov Andersen, Jeppe Koudal Sørensen, Andreas Sørensen, Lukas Thomsen, Ruben Jørgensen og Mikkel Andersen.

Der var selvfølgelig tænding fra starten af, så de første 5-8 minutter så lidt rodet ud, men så kom BIF på plads og leverede sublim sammenspil, og det gav pote.

1-0 Mikkel, Benløse IF
Bolden bliver erobret på modstanders banehalvdel, men i stedet for omstillingsspil, tager BIF den med ro og spiller med første- og andengangs afleveringer helt til forsvar, for derefter at spille med mellemstationer hele vejen frem til de to frontløbere Ruben og Mikkel. En hurtig vending fra Ruben og en frispilning til Mikkel, som med sit kølige venstreben udplacerer målmanden. Det var en lektion i fodboldens ABC 8-10 afleveringer hvor Ringsted ikke rørte den og direkte i mål.

2-0 Matti, Benløse IF
Vi er i angreb, men mister bolden, men det gør Ringsted også. Den opfanger Matti en 10 meter ud fra feltet, et lille puf frem af med bolden, og så kommer drømmehugget, et hårdt skud som dykker lige før målet, og Ringsteds målmand, kan bare se til at den sejler i mål.

3-0 Ruben, Benløse IF
Igen et flot opspil, og her dribler Mikkel mod bag linjen, og med to mand i hælene bevarer han det kølige overblik og ser en fremadstormende Ruben. Med en perfekt timet aflevering ligger han den til Rubens højreben, som hakker den i mål, uden chance for målmand. Flot mål, når man også tænker med den fart både Mikkel og Ruben havde på.

3-1

Joooooo, hvad skal man sige? (lige til You Tube). Her tror jeg Nicolai har stået nede i sit mål og fulgt kampen og synes den var lidt kedelig i hans favør. Et frispark på egen banehalvdel, som August tager sig af. Spiller den almindeligt tilbage til Nicolai, som vælger at løfte foden 2 cm højere end bolden, så den kan ryge under og i mål. Godt vi ikke drikker øl endnu, for den havde kostet. :o)
Samtidig med dette havde vi en mand ude pga. gult kort, så lige pludselig blev træneren lidt nervøs, men det havde han absolut ikke grund til.

4-1 Ruben, Benløse IF

Energi mål fra Ruben, hvor han optimistisk jagter bagerste forsvarer som har bolden. Forsvareren spiller tilbage til målmanden, men har undervurderet Rubens hurtighed, som får prikket bolden uden om målmanden og så var der frit mål.

5-1 Ruben, Benløse IF
Hattrick - sådan! Et perfekt frispark, fra højre side af banen, sparkes af Mads Brinkborg direkte ind til en fri Ruben, som sætter foden på og flugter den i kassen. Flot indlæg og flot eksekveret.

En af de bedste kampe vi har spillet, hvor sammenspil og sammenhold gik op i en højere enhed. Spiller vi sådan hver gang, mener jeg ikke vi er til at stoppe. Vi havde også store chancer til yderligere tre mål. Dog synes jeg at 2. halvleg blev noget mere rodet på grund af det til tider for hårde spil, men her beviser vi, at her kan vi også være med, og det var trods alt et lokalopgør. Bliver vi sådan ved, må vi overveje om vi skal tage entre til hjemme kampene :o).

Tak til alle tilskuerne for at dukke op, og jeg er sikker på holdet spiller sådan, for at bevise over for jer at det er seværdigt fodbold. Håber at vi ses næste gang også.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden