Stort nederlag til Gørslev IF
Hold 1 tog lørdag til Gørslev i håbet om at kunne skabe en lille overraskelse og få point med hjem i kampen mod topholdet. Missionen lykkedes desværre ikke, da måltavlen efter slutfløjtet viste 5-0 til hjemmeholdet. En fortjent sejr til Gørslev IF, som dog trods alt må være meget tilfredse med resultatet, da BIF især i første halvleg voldte hjemmeholdets forsvar store problemer.
 
- Vi må give Gørslev, at de var uhyre effektive, hvilket vi desværre ikke kan sige om os selv i dag. Vi startede kampen godt og fik tilspillet os to friløbere til Mathias det første kvarter, hvor vi burde have scoret et mål eller to, men heldet og skarpheden var der desværre ikke i dag. Gørslev scorede til 1-0 direkte på frispark efter et kvarters spil. Et ærgerligt mål, da vi havde mulighed for at cleare bolden inden frisparket blev begået og på en god dag havde Lasse også reddet sparket. Vi fortsatte dog ufortrødent i en meget lige 1. halvleg, hvor de største chancer tilfaldt os. Vi havde endnu en meget stor mulighed til Nico kort inden Gørslev øgede til 2-0 efter et indlæg mod deres store angriber (red. Nicklas Bust), udtalte træner Allan Henriksen til benloseif.dk efter kampen.
 
Nede med 2-0 ved halvleg var troen på et godt resultat endnu tilstede og også efter pausen blev der skabt gode muligheder for et reducerende mål.
 
- Efter cirka 20 minutter skabte vi en meget stor mulighed, men da vi ikke scorede var Gørslev IF kyniske og 30 sekunder senere kunne de i stedet gøre det til 3-0. Herefter røg motivationen helt ud af holdet og på fem minutter øgede hjemmeholdet føringen til 5-0. Derefter kunne de køre den hjem på rutinen. Ingen tvivl om at Gørslev er et godt spillende fodboldhold og skal vi “lege med der” skal vi være super koncentrede over hele kampen og kyniske i begge felter og det kan vi desværre ikke prale af at være i dag, afsluttede Allan Henriksen.

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden