Sløj start på sæsonen for Hold 1
Mandagens udskudte premierekamp for BIF i Serie 2 blev ikke den håbede start på sæsonen, da holdet måske se sig slået 2-0 på udebane mod oprykkerholdet Vemmelev SGI. Træner Allan Henriksen kunne efterfølgende evaluere kampen.
 
"Vi må konstatere, at vi på ingen måde var klar i denne kamp. Især vores omgang med bolden og vores førsteberøringer var skuffende. Vi viste heller ikke viljen til at løbe for boldholderen og vi gjorde det svært for hinanden, at komme fornuftigt af med bolden. Når de rigtige løb var til stede blev det for ofte en vattet aflevering. Vi spillede i det hele taget for langsomt", udtalte træneren og fortsatte: "Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde sat næsen op efter mere. Derfor var det en ekstra stor skuffelse - ikke kun at vi tabte kampen - men i høj grad også på grund af kvaliteten i vores spil og indstilling til at knokle for holdet og klubben."
 
Kampen blev i øvrigt overværet af et stort antal medrejsende BIF-tilskuere. "Vi beklager vi ikke kunne levere bedre underholdning, men vi har lovet hinanden, at det ændres markant til næste kamp, som dog først er lørdag d 8. september kl. 13 på hjemmebane mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark. Jeg håber at alle igen vil bakke holdet op, så lover vi til gengæld at komme med en helt anden indstilling", afsluttede Allan Henriksen.
 
 
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden