Rap: Vi vandt over en meget stærk modstander
Det var en glad Thomas Larsen, der efter søndagens topkamp mod Dianalund IF fik en snak med benloseif.dk. En kamp Hold 2 vandt med 3-1. "Det var et meget intenst opgør imellem to hold der sagtens ville kunne spille et niveau eller to højere. Generelt havde vi godt styr på Dianalund, men deres angriber Daniel Hansen var en konstant trussel, da han på egen hånd var i stand til at skabe farlige situationer. Thomas Kjær tog heldigvis godt fra i målet. I første halvleg havde vi lidt problemer med at få sat spillet, men havde også gode muligheder undervejs", udtaler Thomas Larsen.
 
Med pausestillingen 0-0 var der lagt op til en spændende 2. halvleg. "Vi havde en fornemmelse af at Dianalund ville køre trætte og efterhånden blev vores målchancer da også større og større. Derfor var det lidt af en kold spand vand i hovedet, da hjemmeholdet kunne bringe sig foran 1-0 på et straffespark. Spillerne viste dog god moral og blev ved med at tro på at sejren nok skulle komme." Der skulle dog tre dødbolde til at vende kampen - noget som træneren på Hold 2 også kunne være godt tilfreds med. "Det er efterhånden lidt af en specialitet på Hold 2 at score efter hjørnespark, hvor vi har vist skræmmende styrke i mange kampe. To gode indlæg af Frederik Holm og suverænt hovedspil af Jens Laugesen var en god måde at vende kampen på hovedet."
 
Dermed blev det til den tredje sejr af ligeså mange mulige for holdet, der nu har sat sig på 1. pladsen i Serie 5. En flot præstation, men Thomas Larsen måtte da også give spillerne en opsang undervejs denne søndag eftermiddag. "Jeg syntes at jeg havde gjort meget ud af at fortælle spillerne, at de i dagens kamp var oppe imod en for Serie 5 meget stærk modstander. Alligevel var det som om at vi lod os frustrere meget over, at vi ikke fik scoret nogle hurtige mål. Vi brugte alt for meget energi på at diskutere med hinanden og med dommeren og det var tæt på at koste os sejren", slutter Thomas Larsen.
 
Hold 2 spiller sin næste kamp på fredag d. 2. september kl. 18.00 på hjemmebane mod FS Hashøj.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden