Rap: Vi holdte koncentrationen
Det var en meget tilfreds træner for Hold 2 Thomas Larsen, der fredag aften fik en sludder med benloseif.dk ovenpå kæmpesejren på 18-0 over IF62 Dalmose i Serie 5.
 
"Vi kom velforberedte ud til dagens opgør. Vi havde en forestilling om at vi ville være mest på bolden, men at vi blev så dominerende var selvfølgelig overraskende", sagde Thomas Larsen. "Ret tidligt i opgøret stod det klart at der var klasseforskel og efter blot 8 minutter var vi foran 3-0. Men holdet skal have ros for at bevare koncentrationen. Angrebene blev sat ind med tålmodighed og spillet færdigt til bolden lå i nettet. Det var faktisk først i slutfasen, at vi begyndte at blive lidt udisciplinerede."
 
Træneren havde også anerkendende ord til et par af spillerne i dagens kamp. "Hvis jeg skal fremhæve et par spillere, så syntes jeg at Miklas David Andersen fik vist, at han er en spændende angriber. Udover at han scorede 7 mål, så gik han godt med i spillet og gav prøver på sit meget fine og hårde spark med venstrebenet. Derudover syntes jeg at Frederik Holm leverede en stærk præstation. Han tog fat i taktstokken og satte vores opbyggende spil fornuftigt op. Endelig vil jeg rose Mikkel Krog. Ikke for målmandsspillet, for Dalmose havde ikke en eneste afslutning, men derimod for at stå parat, da Thomas Kjær måtte melde fra på grund af sygdom. Krog tog tidligt hjem fra arbejde og ankom på Bane 2 fem minutter før kampstart. Det er høj klasse og den slags man som træner sætter meget stor pris på", sluttede Thomas Larsen.
 
Søndag d. 28. august skal Hold 2 en tur til Dianalund, hvor der venter en modstander af en helt anden kaliber.

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden