Rap: Ørslev-Bjerge IF er et hold man kan slå sig på
Søndag formiddag vandt Hold 2 på hjemmebane 6-2 over Ørslev-Bjerge IF i Serie 5. Det var derfor en tilfreds træner Thomas Larsen der efterfølgende kunne få en sludder med benloseif.dk.
 
"Vi havde noget at revanchere i forhold til sidste uges kamp i Lynge-Broby og havde derfor meget fokus på at få en god optakt til kampen. Mens gæsterne først indledte deres opvarmning 5 minutter før kampstart var der en helt anden tænding på hos os. Så bliver man jo som træner glad når holdet bringer sig foran 1-0 i første minut. I øvrigt på at flot mål bygget op efter taktiktavlen og med en klinisk afslutning fra Soran Mohammed Baker", udtalte Thomas Larsen. "Vi vidste at Ørslev-Bjerge IF har et hold med erfarne spillere med stor fysisk styrke. Det er et hold man kan slå sig på. Vores fokus var på at spille kampen på vores præmisser. Vi ville have dem ud at løbe i vores trekanter, hvilket krævede bevægelighed og sikkerhed i afleveringerne. Det lykkedes igennem det meste af kampen og til slut løb gæsterne trætte".
 
Hold 2 er med i toppen af Serie 5, men kan ikke selv sikre sig puljesejren. "Vi kan håbe på lidt hjælp fra en uventet kant. Hvis Ringsted IF slår Skælskør BI mandag aften er vi med i spillet om 1. pladsen igen. Ellers må vi koncentrere os om 2. pladsen. Med et ungt hold som vores vil der være udfald undervejs i en sæson, men vi skal arbejde på at disse bliver sjældnere. Det kommer med erfaringerne som høstes hver eneste spillerunde. Hold 2 har jo 17-årige drenge med der snart har rundet 50 seniorkampe," slutter Thomas Larsen.
 
Hold 2 spiller igen på fredag kl. 19 på kunstgræsbanerne i Ringsted, hvor Fuglebjerg/Sandved-Tornemark kommer på besøg.
 
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden