Rap: Flot sejr mod stærk modstander
Søndagens Serie 5 premiere i Høng bød på en flot udesejr til Hold 2 på 4-1 i en kamp hvor Lasse Egstrand Toft scorede hattrick og hvor meget lykkedes for BIF. Efter kampen fik benloseif.dk en snak med træner Thomas Larsen.
 
"Overordnet set kan jeg kun være tilfreds med den måde holdet agerede på i kampen. Vi møder en stærk modstander, som nok skal ligge til i den gode ende af rækken. Holdet var i god bevægelse og spillede med stor tålmodighed. Offensivt var vi dygtige til at bringe os i nogle gode situationer. Ind imellem var vi lidt for sløsede i vores opspil med risikable pasninger, som gav Høng nogle farlige muligheder. Heldigvis havde Thomas Kjær en god dag i målet", udtaler Thomas Larsen.
 
Kampen gav debut til Soran Mohammad Baker, som efter nogle års fodboldpause har fået lysten til at spille tilbage. Det viste sig at være en spiller med en masse interessante færdigheder. "Han skulle lige bruge de første 10-15 minutter på at finde sig til rette, men derefter syntes jeg at han gik godt med i spillet og var god verbalt. Han kronede også debuten med at score et afgørende mål og lave to assists til Lasse Toft. Det er en spændende spiller, som tilfører offensiven en ny dimension", slutter Thomas Larsen.
 
Hold 2 spiller igen allerede på fredag, hvor holdet tager imod IF62 Dalmose på hjemmebane kl. 18.30.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden