Rap: Fair resultat mod stærk modstander
Hold 2 er midt i et hårdt program med to kampe på 48 timer. I den første af disse kampe stod holdet overfor Ringsted IF og efterfølgende mødtes Thomas Larsen med benloseif.dk til en snak om den oplevelse.
 
"Det var vel det man kan kalde for et klassisk derbyopgør, hvor ingen af holdene spillemæssigt leverede det de er i stand til, men hvor intensiteten var i top. Ringsted IF overraskede os lidt med en meget aggressiv stil i starten, hvor vi havde meget svært ved at holde fast i bolden. Vi savnede modet til at spille os ud af deres første pres, men omvendt gav vi heller ikke store chancer væk. I den modsatte ende var det også småt med muligheder bortset fra en række dødbolde, som vi altid er farlige på", udtalte træneren.
 
En snak i pausen om hvordan 2. halvleg skulle gribes an virkede til at gavne holdet. "Anden halvleg blev langt mere lige og begge hold havde nogle meget store målchancer. To stærke målmandspræstationer gjorde at det blev 0-0. Thomas Kjær fortjener endnu engang stor ros for sin indsats. Han havde flere store redninger - specielt i slutfasen, hvor trætheden for alvor meldte sig. Thomas har fået lidt af et gennembrud som seniormålmand i denne sæson og på trods af sine kun 17 år har han allerede høstet værdifulde erfaringer og suger konstant til sig blandt andet igennem Lasse Sørensen", fortsatte Thomas Larsen.
 
"0-0 var et fair resultat i en kamp hvor vi ind imellem var under stort pres, men hvor vi alligevel havde de fleste og de største målchancer. Lidt underligt at kampen ikke sluttede 3-3 eller 4-4 i stedet, men hele holdet fortjener stor ros for arbejdsindsatsen. Det er ikke dumt at komme fra Ringsted med et point. Vi er stadig ubesejrede i denne sæson og har nu mødt to af de ubestridte tophold i rækken", slutter Thomas Larsen.
 
Hold 2 spiller næste kamp allerede fredag d. 16. september kl. 20 mod Kr. Helsinge IF på kunstgræsbanerne i Ringsted.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden