Optakt: Premierekamp mod oprykkerhold
Mandag d. 20. august kl. 18.30 tager Hold 1 hul på sæsonen med en udekamp mod oprykkerklubben Vemmelev SGI. Allerede da kampprogrammet blev offentliggjort stod det klart, at BIF kunne se frem til at være stærkt svækket til premierekampen på grund af et bryllup samt ferierejser. Efter BIFs ønske spilles kampen derfor mandag og herfra skal der lyde en stor tak til Vemmelev SGI for fair play i den forbindelse.
 
Holdet har trænet seriøst i en måned og spillerne kan nu se frem til endelig at kæmpe om point til klubben igen. Allan Henriksen forventer ikke nogen nem opgave: "Det er altid vært at starte mod oprykkerhold. Både fordi de kommer med en masse selvtillid i bagagen, men også fordi man selv kan være tilbøjelig til at undervurdere nyoprykkede hold. Det må ikke ske imorgen, hvor vi skal gå ydmygt til opgaven og have respekt for Vemmelev", udtalte træneren til benloseif.dk.
 
Mens trænerteamet på sidelinien er det samme som i sidste sæson, så vil BIFs trofaste tilskuere komme til at stifte bekendtskab med en del nye spillere: "Flere nye ansigter har trænet med efter sommerpausen og konkurrencen i truppen er skærpet, hvilket kun gør alle mand bedre. I morgen er der fire debutanter. Nichlas Drewsen, Oliver Stokkebye Drewsen og Marcus Solbakk er skiftet til BIF fra Ringsted IF, mens Mads Pedersen kommer fra Gyrstinge IF".
 
"I optakten til sæsonen har det primære fokus ligget på formen samt offensive og defensive omstillinger, hvilket vi håber at have nogenlunde styr på til morgendagens kamp", afsluttede Allan Henriksen.
 
BIFs startopstilling: Marcus Solbakk - Mads Pedersen, Simon Karberg, Lukas Præstgaard, Hadi Elawad - Oliver Drewsen, Mads Hansen, Nichlas Drewsen, Emil Jørgensen - Mathias Karberg, Rasmus Hansen. Bænken: Soran Mohammed Baker, Frederik Holm, Miklas David Andersen
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden