Optakt: Herlufsholm GF - BIF
På mandag skal Hold 1 igen iføre sig de røde spilletrøjer, når holdet drager sydpå til udekampen mod Herlufsholm GF i Serie 2. Det begynder for alvor at snerpe til i forhold til slutplaceringerne i en pulje, hvor alle hold fortsat har rigeligt at spille for.
 
- Herlufsholm kæmper for at komme fri af rækkens tre sikre nedrykningspladser. De tre næste pladser kan dog også gå hen og betyde nedrykning, men dette afhænger helt af hvem der rykker ud af Danmarkserien. For at være 100% sikker på at undgå nedrykning skal man sikre sig en 6. Plads og dermed holde seks hold under sig. Herlufsholm har fået en skidt start på foråret, men har også mødt et par af topholdene og de skal nu til at have point på kontoen, hvis de skal have en chance for endnu en sæson i Serie 2, så vi må forvente at møde et hold, der vil kæmpe til sidste blodsdråbe, udtalte træner Allan Henriksen til benloseif.dk.
 
- Til trods for at vi selv har fået en ganske fornuftig start på foråret, så har vi svært ved at vriste os helt fri og få skabt et hul til de 6 nederste pladser, især efter de to sidste runder, hvor alle tre tophold satte point til mod både bund- og midterhold, hvilket også har betydet at Bjæverskov nu har meldt sig ind i kampen om oprykning. Det er en uhyre vigtig kamp vi står foran. Lige nu ligger vi på samme pointantal som Høng på den “uhyggelige” 7. plads, som vi vil overtage med et nederlag, mens vi med tre point kan hoppe forbi Ørslev op på den “sikre” 5. Plads, fortsatte træneren.
 
- Det er vigtigt at vi går ind til kampen med ydmyghed og med det sammenhold vi har vist. Vi skal gå ind i duellerne og have fokus på både andenbolde og vores organisation. Gør vi det ligger der point og venter, men tager vi let og udisciplineret på denne opgave, så kan det blive en grim oplevelse. Vi har brug for al den støtte vi kan få, så jeg håber at se mange folk på lægterne, afsluttede Allan Henriksen.
 
Kampen starter kl. 18.30. 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden