Optakt: FK Sydsjælland - BIF
Tirsdag aften kl. 19 spilles den udsatte kamp imellem FK Sydsjælland og BIF i Serie 2. Efter nederlag i sæsonens første to kampe skal BIF forsøge at komme på pointtavlen mod endnu en stærk modstander. Hjemmeholdet FK Sydsjælland er nedrykkere fra Serie 1 og har indledt sæsonen med to sejre og et nederlag.
 
- Vi skal ud og fortsætte de gode takter, som vi viste i lørdagens kamp mod Fuglebjerg. Dog skal vi krydre det med at holde hovedet koldt og bevare troen på egne evner, så vi også får lidt ro i spillet på modstanderens banehalvdel, og får taget de rigtige beslutninger omkring deres straffesparksfelt, udtaler træner Allan Henriksen forud for kampen til benloseif.dk.
 
Det seneste opgør imellem de to klubber blev spillet tilbage i efteråret 2015, hvor en knusende sejr på 6-1 på Bane 1 i Benløse, var med til at sikre FK Sydsjælland oprykning til Serie 1. Meget har dog ændret sig i de to spillertrupper og BIF har da også kun fem spillere fra den kamp med i tirsdagens spillertrup (Frederik Holm, Simon Karberg, Mathias Karberg, Lars Kjær og Rasmus Højgård).
 
Der er kampstart kl. 19 ved Fladsåhallen i Mogenstrup.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden