Optakt: Bjæverskov IF - BIF
Lørdag kl. 12 er det igen blevet tid til kamp for Hold 1, som i premiererunden sikrede et enkelt point efter 2-2 mod Nyråd/Langebæk Alliancen. Denne gang går turen til kunstgræsbanen i Borup, hvor Bjæverskov IF er værter. Optakten til kampen har ikke været helt optimal for BIF, som i ugens løb blev ramt af flere skader. Med karantæne til Emil Jørgensen er der derfor lidt færre spillere at vælge imellem for træner Allan Henriksen til dette opgør - noget der dog ikke bekymrer ham synderligt.
 
- Henover opstarten har vi fået tilgang af en del spillere, så med truppens bredde og kvalitet, kan vi sagtens stille et slagkraftigt mandskab, som kan og vil hive point med hjem mod Bjæverskov. Blandt andet spillede Hadi Elawad en glimrende kamp på Hold 2 i sidste weekend, så han får nu chancen fra start på Hold 1.
 
Der er stadig tvivl omkring Frederik Holms deltagelse efter en mindre skade under tirsdagens træning og først under opvarmningen vil det vise sig om midtbanespilleren kan indgå i truppen. Det betyder at Miklas David Andersen drager med til Borup og kan blive indlemmet på holdet i sidste øjeblik - noget der behager træneren.
 
- Udover en trup med god kvalitet, så er der også et godt sammenhold, hvilket blandt andet illustreres ved at Miklas tager med som 15. mand og først en halv times tid før kampstart, når Frede er testet, ved om han er med på holdkortet eller ej. Det kalder jeg god teamspirit. Det er netop det sammenhold, som vi også viste i 2. halvleg i lørdags mod Nyråd, der blir det vigtigste fokus til denne kamp, udtaler Allan Henriksen til benloseif.dk.

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden