Optakt: BIF - Suså IF
Efterårssæsonen lukker og slukker lørdag kl. 11 med et lokalbrag på hjemmebane mod Suså IF i Serie 2. Oprykkerholdet Suså IF har imponeret stort igennem hele efteråret og har sat sig på 2. pladsen i rækken. Dette er især sket igennem en giftig offensiv. Holdet har scoret hele 38 gange - flest af alle i Serie 2 Pulje 4. Til sammenligning har BIF scoret mindre end halvt så mange gange - nemlig 16 mål - og derfor må hjemmeholdet betegnes som underdogs i lørdagens opgør.
 
Opgøret vil ifølge BIFs træner Allan Henriksen i høj grad være med til at definere, hvilke perspektiver holdet kan gå ind i forårssæsonen med.
 
- Vi fik en resultatmæssig dårlig start på efteråret, men vi har dog rettet op på dette i de seneste fem kampe, hvor vi kun har lidt et nederlag. Rækken er så tæt, at vi med en sejr imorgen kun vil være seks point fra 2. pladsen, men også blot fire point fra de tre sikre nedrykninger. Et nederlag vil derimod betyde vi er 12 point fra 2. pladsen og kun et point fra de 3 sikre nedrykninger - og så kan vi pludselig kun kigge nedad.
 
- Drengene har i ugens løb virket opsatte og tændte trods en lang sæson, så vi vil gøre alt for at hive sejren hjem til BIF.
 
Efter kampen lørdag vil spillere, trænere og ledere tilbringe nogle hyggelige timer i klubhuset til den årlige julefrokost. 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden