Optakt: BIF - Mørkøv IF
Lørdag formiddag kl. 11 er der igen fodbold på Bane 1 i Benløse, når Hold 1 tager imod Mørkøv IF. Det gæstende hold indtager pt. førstepladsen i Serie 2, men måtte dog i sidste weekend se sig slået af rækkens store overraskelse Suså IF. Omvendt har BIF haft en noget fattig pointhøst med kun én sejr og én uafgjort. Kampene har dog været så tætte, at udfaldet i flere tilfælde kunne have været anderledes. Træner Allan Henriksen så da også positive takter i holdets seneste kamp på udebane mod Ørslev GIF - en kamp der sluttede 1-1.
 
- Det var en hårdt spillet kamp, og Ørslev GIF gik flere gange over stregen, men vi holdt heldigvis hovedet koldt. Vi stod rigtig godt på banen og det skal vi ud og bygge videre på imorgen, hvor vi tager imod rækkens duks.
 
- Efter en sæsonstart med lidt for store huller defensivt, fik vi rettet op på den del i lørdags. Vi har igen i denne uge træningsmæssigt holdt fokus på den defensive organisation og det håber vi giver pote. For en gangs skyld kan vi nøjes med én ændring i bagkæden, hvilket forhåbentlig kan give lidt ro og kontinuitet, udtalte Allan Henriksen til benloseif.dk.
 
Lørdagens kamp gav i øvrigt debut til unge August Ebbesen, som også til den kommende kamp vil være på holdkortet.
 
Efter kampen mod Mørkøv IF skal Hold 2 i aktion mod Endeslev-Vråby IF. Vinderen af den kamp kan lægge luft til den nederste del af puljen, som er blevet reduceret til 11 hold, da Vordingborg IF har trukket sig. Hold 2 skal forsøge at leve op til forrige weekends toppræstation hjemme mod Gørslev IF, som ikke blev levnet en chance. Også Hold 2 har set nye spillere træde ind på holdet - blandt andet Mads Frausing har markeret sig stærkt på den centrale del af banen. Til lørdagens kamp er der lagt op til debut til Mads Brandbyge Ernstsen.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden