Optakt: BIF - Høng GF
Lørdag formiddag kl. 11 er det endnu engang blevet tid til at byde tilskuerne velkommen til Serie 2 fodbold i Benløse. Kampens modstander er Høng GF, som kæmper side om side med BIF om en af pladserne i den øverste halvdel af tabellen. Op netop muligheden for at kunne distancere lørdagens modstander i tabellen optog BIFs træner Allan Henriksen, da han talte med benloseif.dk.
 
- En sejr over Høng GF vil betyde, at vi kommer seks point foran dem med kun fire kampe tilbage. Omvendt vil et nederlag betyde pointlighed og en væsentlig bedre målscore til Høng GF, udtalte Allan Henriksen.
 
Tidligere på ugen sikrede Hold 1 en sejr på udebane mod Herlufsholm GF. Tre point der lunede i tabellen efter en ikke særligt velspillet kamp.
 
- I mandags spillede vi dårligt offensivt. Vi kunne ikke finde hinanden i spillet og når vi endelig var spilbare, var afleveringerne uden fart og præcision.
Alligevel vandt vi 1-0 på en god defensiv disciplin og det er noget vi er ved at have godt styr på. Omvendt må vi så også konstatere, at vi ikke scorer særlig mange mål. Det er kun blevet til seks mål i seks kampe, men de har heldigvis været godt fordelt, så der er kommet godt med point på kontoen, fortsatte træneren.
 
Lørdag vil begge hold uden tvivl forsøge at sikre en sejr, men også gæsterne har haft deres udfordringer med at få sparket kuglen i kassen.
 
- Høng har indtil videre heller ikke ligefrem bombet kasser ind - otte er det blevet til - og de har kun et enkelt clean sheet, så vi har i ugens enlige træning haft fokus på højt genpres i bestemte situationer, samt indlæg og afslutninger, og det tror vi på kan give pote i morgendagens kamp. Vi håber endnu engang på god opbakning og stemning på lægterne til forårets måske vigtigste kamp, afsluttede Allan Henriksen.
  

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden