Optakt: BIF - FC Storebælt
Lørdag formiddag spilles to kampe på Benløse Idrætsanlæg. Hold 1 tager imod FC Storebælt kl. 11, mens Hold 2 får besøg af Gørslev IF kl. 13. Forskellige omstændigheder har gjort at BIF først her i sjette spillerunde får mulighed for at afvikle to hjemmekampe samme dag, men til gengæld vil de kommende uger byde på flere dobbeltkampe på hjemmebanen, som efter vertikalskæring i løbet af ugen står skarpere end længe.
 
I det første af lørdagens to opgør skal Hold 1 forsøge at bygge videre på de seneste kampes gode spillemæssige tendenser. Sidste weekend kom der tilmed point på kontoen, da holdet på dramatisk vis sikrede de tre point i overtiden i Høng. En kamp træner Allan Henriksen satte følgende ord på.
 
-  Det var en fortjent sejr, hvor vi var bedst i det meste af kampen, men alligevel var bagud 3-1 med ti minutter tilbage. Vi blev dog ved med at tro på det og lavede tre kasser på de sidste ti minutter i slutfasen. En fantastisk følelse og det er sådanne oplevelser vi lever for i fodboldens verden.

- Vi tror på kampen giver et godt rygstød og hiver selvtilliden op og at heldet er vendt vores vej, afsluttede træneren.
 
Men det er ikke en yndlingsmodstander, der kommer på besøg denne lørdag. Selvom BIF sluttede et par pladser over FC Storebælt i sidste sæson, så førte de to indbyrdes opgør begge til sejre til Korsør-mandskabet (4-0 og 0-1). Holdet har store profiler i spillende træner Nicklas Paulsen, den giftige angriber Hussein Ahmed Ali samt den tidligere BIF-spiller Stephen Jensen.
 
Hold 2 tager imod et stærk reservemandskab fra Gørslev IF, som efter fem kampe har fire sejre og kun et enkelt nederlag. Omvendt har Hold 2 tabte alle sine kampe og dermed kun de tre point som den aflyste kamp mod Herfølge BK medførte. Statistikken lyver lidt, da det unge BIF-mandskab blot har tabt sine fire kampe med blot ét mål og i flere af kampene haft chancer til bedre resultater.
 
Kom forbi Benløse Idrætsanlæg denne lørdag og se to spændende kampe.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden