Optakt: BIF - Dianalund/Stenlille
Fredag aften kl. 18.30 er det endnu engang blevet tid til kamp for Hold 1, som får besøg af Dianalund/Stenlille i Serie 2. Efter sidste weekends flotte sejr i Bjæverskov øjner træner Allan Henriksen muligheder.
 
- Det er en meget vigtig kamp, hvor vi kan konsolidere vores plads og berettigelse i øverste halvdel af tabellen, udtaler Allan Henriksen til benloseif.dk.
 
Sæsonens første to kampe samt hele opstartfasen har foregået på kunstgræs, men fredag aften skal holdet for første gang i år spille kamp på almindelig græs.
 
- Det blir vores første kamp på græs og ugens træningspas har tydeligt vist, at det giver nogle udfordringer i forhold til spillet langs jorden og at det kræver ekstra meget koncentration i alt hvad vi foretager os. I vores taktiske oplæg bliver vi nødt til at tage vores forholdsregler i forhold til, at vi nu skifter fra en plan kunstgræsbane til en noget ujævn græsbane. Derfor vil spillet imorgen efter al sandsynlighed bære mindre præg af possessionspil centralt i banen og mere præg af kynisme og dybde i spillet, udtaler træneren.
 
Udsigten til endelig at spille hjemmekamp på græsset i Benløse er dog også noget der behager.
 
- Til de to første kampe i henholdsvis Ringsted og Borup har vi haft super god opbakning på lægterne. Jeg glæder mig rigtig meget til at mærke atmosfæren hjemme på vores eget anlæg og endda i et fantastisk vejr, slutter Allan Henriksen.
 
Der er kampstart kl. 18.30 på Bane 1 og det faste team vil naturligvis stå for salg af drikkevarer og grillpølser i det gode forårsvejr. 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden