Nyt omkring trænerteamet på Hold 1

Siden nytårsklokkerne ringede ind d.1/1-2018 har træneren for Hold 1 i Benløse IF Fodbold heddet Allan Henriksen med Søren Mikkelsen som assistent. I denne periode har duoen, i samarbejde med de øvrige trænere, arbejdet hårdt og målrettet med de mange spillere vi har i klubben. Det arbejde har bl.a. kastet en oprykning til Serie 1 af sig undervejs. 


Holdet har dog haft et vanskeligt efterår efter nedrykningen, hvor den første sejr i Serie 2 fortsat lader vente på sig, selvom at den har været tæt på af flere omgange.


Det har dog ikke rykket noget ved det stenhårde og grundige arbejde der bliver foregår i hverdagen. Opbakningen fra såvel spillere, som bestyrelsen har heller ikke rykket sig. Vi er derfor glade for, at vi kan give en god julenyhed til alle omkring Benløse IF Fodbold ved at meddele, at Allan Henriksen og bestyrelsen har givet hinanden håndslag på at fortsætte det gode samarbejde i yderligere 2 år. Således hedder teamet omkring Hold 1 forsat Allan Henriksen og Søren Mikkelsen frem til sommeren 2024.

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden