Nederlag i første hjemmekamp
Efter en skuffende præstation i premierekampen i forrige uge, var det tid til at komme tilbage på sporet, da Hold 1 lørdag tog imod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark i sæsonens første hjemmekamp i Serie 2. Det endte imidlertid med et nederlag, men dog efter en mærkbart bedre præstation.
 
- Vi fik en god start på kampen med et par gode angreb i vores højre side, og det var også her en dyb aflevering gav Lars Kjær muligheden for en god solotur, som endte med et straffespark, udtalte træner Allan Henriksen efter kampen til benloseif.dk. Straffesparket efter blot 8 minutter blev sikkert omsat til scoring af Lars Kjær.
 
- Vi fortsatte med at side på spillet indtil midt i halvlegen, hvor der dumpede en bold ned foran en af Fuglebjergs centrale midtbanespillere, som trykkede til kuglen og kanonerede den ind til 1-1 fra 25-30 meter. Et "lucky punch", som han nok ikke laver flere af i sin karriere. Herfra stod der Fuglebjerg på resten af halvlegen. Vi blev bange for at lave fejl og turde ikke rigtigt at spille bolden frem i banen, fortsatte træneren.
 
Et gult kort umiddelbart før pausefløjtet blev kostbart, da gæsterne udnytte overtalssituationen til at bringe sig foran både 2-1 og 3-1 indenfor de første fem minutter af 2. halvleg.
 
- Da vi igen blev fuldtallige, syntes jeg, at vi sidder solidt på kampen, men Fuglebjerg havde dog også sporadiske angreb. Vi vidste at vi efter al sandsynlighed ville have flest kræfter de sidste 30 minutter og det viste sig at holde stik.
 
Oliver Drewsen scorede sit første mål for BIF til 2-3 med 20 minutter tilbage, men mere nåede hjemmeholdet ikke, da den afgørende fase blev stærk præget af flere gule kort til BIF.
 
- Vi må bare konstatere, at vi ikke er kloge nok, når vi i de sidste 20 minutter indkasserer tre gule kort. Til trods for de gule kort kom vi dog stadig frem til flere gode muligheder og havde klart overtal i spil og chancer i slutfasen. Vi endte med at tabe 3-2 og min vurdering er, at vi ikke får point på grund af de gule kort og det manglende mod til at spille bolden bolden fremad i den sidste halvdel af første halvleg, afsluttede Allan Henriksen.
 
Kampen gav i øvrigt comeback til Rasmus Højgaard Nielsen, som efter en længerevarende knæskade, ser ud til at være klar til fodbold igen.
 
Hold 1 spiller allerede igen på tirsdag kl. 19, når holdet besøger FK Sydsjælland i den udsatte kamp.
 
 
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden