Intens nullert mod Hvalsø IF
Hold 1 havde fredag aften besøg af topholdet Hvalsø IF på Bane 1 Benløse. Efter to kedelige resultater i de foregående kampe var de rødklædte opsatte på at revanchere sig med et godt resultat. Opgaven lykkedes da holdene efter 90 minutter kunne gå fra banen uden scoringer og dermed et enkelt point til regnskabet. Men resultatet var ikke kommet i hus uden hårdt arbejde fra alle.
 
- Først og fremmest må jeg rose gutterne for en kæmpe mandfolkepræstation af samtlige 13 mand der var i aktion. Kampe uden scoringer kan nogle gange være kedelige og uden intensitet, men det var bestemt ikke tilfældet denne gang, sagde Allan Henriksen til benloseif.dk efter kampen.
 
- Det var godt nok en kamp som primært foregik mellem de to straffesparksfelter og hvor der kun blev skabt et par enkelte målchancer, men kampen blev afviklet i et meget højt tempo fra start til slut. Et af vores fokuspunkter til dagens kamp var kompakthed i organisationen, da vi ud fra en kampobservation havde en forventning om, at Hvalsø nærmest ville kombinere sig fra felt til felt. Den opgave løste vi rigtig flot med konstant sideforskydelse, ligesom hele holdet skubbede op når der blev presset og hele holdet faldt når vi var i ubalance, fortsatte en tilfreds træner.

- Om det var vores kompakthed der gjorde, at Hvalsø i langt størstedelen af kampen spillede med lange bolde skal være usagt, men vi lykkedes i hvert fald med at gøre rummene mellem kæderne små. Når de forsøgte at spille bolden op, var der hele tiden en BIF-spiller til at stresse dem samt endnu en til at bakke op.
 
- Kampen blev afviklet i et hæsblæsende tempo med mange højintensitetsløb både frem og tilbage i banen, og det var to hold, der begge gik efter tre point til det sidste. Ligesom os forsvarede Hvalsø sig flot og sikrede clean sheet for femte gang i fem forsøg dette forår, sagde Allan Henriksen. En imponerende præstation af Hvalsødefensiven, som omvendt havde svært ved at skabe store målchancer i Benløse.

- Det var en meget lige kamp og resultatet kan der ikke pilles ved. Dog skal det retfærdigvis siges, at Hvalsø de sidste 20-25 minutter fik trykket os tilbage på banen. De kom frem til en del indlæg fra positioner langt oppe på vores banehalvdel, men vi havde fint styr på duellerne, så helt farlige blev de aldrig. Vi blev heldigvis ikke bare stående nede og forsvarede, men spillede os fornuftigt ud af presset efter bolderobringer og satte derefter et modangreb igang, hvor vi konstant havde 3-5 mand med. Med en lille smule held kunne Lars Kjær have prikket den 10 minutter før tid efter et indlæg ved forreste stolpe. Dette var vel reelt var kampens største chance, fortsatte Allan Henriksen, som nu har set sit hold spille mod to af rækkens absolutte tophold.
 
- I sidste uge viste vi i 60-65 minutter, at vi kan spille lige op med topholdene, når vi står sammen som hold. I dag fik vi sat en stor fed streg under dette og heldigvis i samtlige 90 minutter. Når jeg tænker på den lave gennemsnitsalder, der er på holdet, og den bredde der er i truppen, så er der absolut et solidt fremtidsperspektiv at bygge på. Fra hele holdet skal der endnu engang lyde en stor tak for opbakningen på lægterne, afsluttede Allan Henriksen.
 
Hold 1 spiller sin næste kamp mandag d. 14. maj kl. 18.30 ude mod Herlufsholm GF. 
 
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden