Hold 2 taber tæt topopgør
Maj måned har været en hård måned for BIF resultatmæssigt, ikke bare Hold 2, men alle tre seniorhold har haft svært ved at sætte point på kontoen. På trods af den pointfattige stime, så havde Hold 2 fredag aften muligheden for at spille sig på 1. pladsen i rækken. Inden opgøret lå BIF og Lellinge a point på 2. pladsen, men med gæsterne som havde den klart bedste målscore.
 
Der er ingen tvivl om at vi slider lidt hårdt i det i øjeblikket både resultatmæssigt, men også med skader. Hvor alle tre hold i de første 4-5 runder kunne stille med de samme 14. mand i hver kamp, så er skaderne i den grad begyndt at ramme BIF. Når det sker, så giver det altid en mulighed for en ny spiller, som kan gå ind og præstere. Det har vi langt hen ad vejen også set de sidste par uger. Vi snakker om at vi har en god bredde i BIF i år og den bredde bliver testet i de her uger. Men det giver også nogle unge mandskaber og spiller på lidt uvante positioner. Fredag aften stillede Hold 2 således med hele fire spillere på 16 år, men man må sige at de unge drenge går til stålet og det kan godt være at der ikke er så meget hår på brystet endnu, men de går ind til opgaven med det fremme. Derudover fik Alexander Kidane og topscore på Hold 3 Merhawi Araya begge deres første officielle kamp på Hold 2. To af de unge mænd fra Eritrea som er blevet tilknyttet BIF.
 
BIF gik ind til opgøret med en indstilling om at kunne man gå fra opgøret med et point, så ville det egentlig være et ganske fint resultat. Ikke bare isoleret set, men også i forhold til topstriden, hvor man stadigvæk er med. Her er der stadigvæk flere af de øvrige tophold der mangler at møde hinanden indbyrdes. Benløse fik dog ikke den bedste optakt til kampen. Holdet virkede sløve og umotiveret under opvarmningen og det kunne også ses i kampens indledning. Der var ikke spillet mere end 75 sekunder da gæsterne fra Lellinge kom foran med 0-1. Et alt for passivt Benløse hold gav gæsterne en afslutning der tog overliggeren, men der var heller ingen røde over returen også kunne gæsterne nemt score. På det tidspunkt kunne det godt ligne en lang aften. Det tog Benløse nået tid at komme ind i opgøret, men langsomt tog holdet arbejdshandskerne på. Hele holdet fortjener stor ros for den arbejdsindsats der blev leveret på dagen, så længe kræfterne rakte. Gæsternes styrker lå klart i offensiven, hvor holdet var gode til at veksle fremme. Men Benløse holdet stod generelt godt på banen, med undtagelse af det første 1,5 minut. Det var få chancer gæsterne reelt kom frem til. Så stor ros til holdet, men ikke mindst Frank og Matias i midterforsvaret og de to unge backs Andreas Sørensen og Lukas Thomsen på tilsammen 32 år, hvilket er yngre end Frank Schelde-Aaslev alene.
 
Som nævnt fik Benløse arbejdet sig godt ind i opgøret og midtvejs fik Benløse en god mulighed for at udligne. Et indlæg jagtede Nicolai Dahl, som fik headet til bolden med lige i favnen på målmanden. Han kunne dog ikke få frit hovedstød da der var et højt ben og farligt spil. En situation der normalt skal taktseres til et direkte frispark, da der er kontakt og inde i feltet et straffespark. Dommeren valgte dog at dømme det inddirekte frispark. Fra kanten af det lille felt prikkede Matias Jakobsen bolden til Jakob Lund Thomsen, som uden så meget tøven sparkede bolden i mål til 1-1. En situation hvor at, hvis gæsterne var blevet på stregen i stedet for at buse ud og skabe huller i muren nok havde afværget. Men scoringen gav pludselig Benløse noget boost. Man fornemmede at der godt kunne være noget i kampen til BIF. da uret passerede det 45. minut fik Lukas Thomsen tilkæmpet sig et frispark i venstre side. Nicolai Dahl lagde bolden ind, som blev forlænget til Lukas Thomsen der fik brudt i måltørke og bragte flot BIF foran med 2-1. Flot comeback af Benløse som virkelig havde arbejdet sig ind i opgøret, hvor alle mand fik løbet rigtig mange kilometer. 
 
I pausen mindede man hinanden om de ting man skulle være opmærksomme på hos gæsterne, samt indstillede hinanden på at det krævede ekstra 45 minutters benhårdt arbejde for at få resultatet med hjem. Man gav håndslag på at dø med støvlerne på også selvom at man evt. skulle indkassere et mål. Desværre gik der ikke langt tid af anden halvleg før end at udligningen lå i målet. Den talentfulde 17 årige målmand Thomas Kjær fik mistimet et indgreb, så han kun fik halvklaret og returen kunne kan desværre ikke nå tilbage til. En ærgerlig start for BIF; men holdet skal have ros for at blive ved med at arbejde. Men det var tydeligt at kræfterne begyndte at slippe op. Selvom at man satte friske kræfter ind, så hang holdet mere efter - dog uden at det umøntede sig i chancer. Derfor var det også ekstra ærgerligt da Lellinge kom på 2-3. Benløse tæmmede en dum bold i egen zone og fik ikke clearet den, hvilket gav en chance for skud. Et skud der ramte Matias Jakobsen i ryggen og gik i mål uden chance for Thomas Kjær. Herefter forsøgte Benløse at satse og smed flere flok frem på banen. Men udover et par dødbolde kom man aldrig rigtig tæt på en udligning. og dybt inde i overtiden kunne gæsterne i stedet for lukke opgøret til 2-4. Benløse havde alle mand med i feltet på en dødbold, som blev clearet og gav frit løb fra egen banehalvdel ned mod en prisgivet Thomas Kjær.
 
Dermed tabte holdet topopgøret med 2-4 og sender midlertidigt Lellinge på første pladsen. Men det var på mange måder en af sæsonens bedste præstationer. Og selvom at resultatet ikke var der, så var det opmundrende at se indstillingen hos samtlige spillere der løb mange sure meter for hinanden og leverede en ægte holdpræstation. At de sidste marginaler ikke var på BIFs side, det er så lidt vores lod i øjeblikket. Men man kan ikke andet end rose spillerne. 
 
Tak til de mange tilskuere som brugte deres fredag aften på Bane 2 for at støtte holdet. Forhåbentlig kommer alle tilbage næste fredag, når vi er gået ud af maj måned og møder lokalrivalerne fra Kværkeby på Bane 2. 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden