Hold 2 taber tæt opgør
Fredag aften skulle Hold 2 en tur mod Stevns for at møde Faxe BK, hvor man skulle søge at holde trit med de øvrige tophold i rækken, således at man kunne slutte så højt som muligt i tabellen. Det var dog en meget smal Hold 2 trup der tog afsted, med blot 12 mand og tre småskadet spillere i truppen galt det om at gøre det simpelt. Oplægget var derfor at stå godt på banen også være skarp når man fik muligheden. Man vidste at det var et ungt mandskab man mødte og håbet var derfor at man kunne spille klogt udenom hjemmeholdet, som muligvis ville være mere løbestærke end BIF, men måske knap så taktisk kloge.
 
Benløse fik dog langt fra den start man havde drømt om. Der var blot spillet to minutter, da en misforståelse i venstre side gav Faxe muligheden for at slå et indlæg. Dette indlæg fandt frem til Frank Schelde-Aaslev, desværre ramte Frank bolden for langt nede og headede bolden ind tæt under overliggeren - desværre bag Thomas Kjær. Den dårlige start var måske ikke kommet helt uventet. Ligesom tilfældet var mod Lellinge, så virkede holdet ikke helt oppe i gear under opvarmningen og igen kostede dette et tidligt mål. Benløse havde det rigtigt svært i indledningen og der gik et godt stykke tid før end at man fik arbejdet sig ind i opgøret. Men langsomt blev kampen mere lige. Det blev dog aldrig en flot fodboldkamp og der var ganske få chancer i opgøret. Benløse fik dog en rigtig god en af slagsen. efter fine førstegangskombinationer i højre side kom bolden over til Oliver Holm, som lagde en perfekt bold i dybden til Lasse Toft, som kom alene igennem. Her tippede han bolden forbi målmanden, som måtte nedlægge Lasse Toft for at forhindre ham i at score i det tomme mål. Der var derfor ingen tvivl om straffe, men til stor forundring gav en situation der bør give et klokkeklart rødt kort end ikke et gult kort. Dermed kunne Faxe ånde lettet op, da de kunne beholde målmanden på banen og spille opgøret færdigt med 11 mand. Straffesparket var der dog ingen diskussion om og Jesper Revsbech stod klar til at sparke udligningen i målet. Desværre havde målmanden læst ham og klaret sparket. Kort efter kiksede Benløse i defensiven i både tackling og markering og pludselig var stillingen 2-0 til Faxe i stedet for 1-1 og en mand i overtal. Det tog noget tid for Benløse at ryste af sig. På trods af at man egentlig var fint med, og konstant var farlige på dødbolde, så hang spillerne meget med hovedet. 
 
I pausen forsøgte man at få lidt selvtillid ind i spillerne igen og tro på tingene. Man har scoret i samtlige kampe i turneringen og overbevisningen var at man nok skulle gøre det igen. Dette skete da også med omkring en halv time tilbage. en perfekt bold fra en af banens absolut bedste Frank Schelde-Aaslev endte hos Lasse Toft, som via sin speed kommer alene igennem og scorede sikkert til 2-1 og pludselig var der håb igen. Den resterende del af kampen mindede meget om første. Ikke særlig godt fodboldspil og meget lige. Benløse var konstant mest farlige på dødbolde, men kom aldrig rigtig tæt på udligningen. I stedet for kunne Faxe kort før tid lukke opgøret til 3-1 i en situation, hvor Benløse satsede. Dermed tabte Benløse fredag aften og spillede sig endegyldigt ud af kampen om de rigtig sjove pladser. Det var tydeligt at holdet var mærket, af at man ikke havde mulighed for at skifte ind fra bænken. Sejren til Faxe kan man ikke sige noget til, men omvendt kunne hjemmeholdet heller ikke havde sagt noget til, hvis det vat endt med en pointdeling eller BIF sejr. Kampen denne fredag aften er næppe en der finder vej til historiebøgerne, dertil var der for lidt chancer og for mange fejl. Benløse skal dog have ros for at arbejde sig ind i opgøret og levere en acceptabel anden halvleg. Tak til de tilskuere der havde taget turen til Faxe for at støtte holdet, samt til de mange tilskuere fra hjemmeholdet der var med til at skabe lidt liv om en på banen lidt tam kamp. Sidste mulighed for at se Hold 2 denne sæson bliver onsdag, hvor Endeslev-Vråby kommer forbi til sæsonens sidste kamp. 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden