Hold 2 smider sejren i overtiden
Fredag aften havde Hold 2 alle tiders mulighed for at ligge et pres på de øvrige tophold, som spiller søndag. Hvoraf flere af dem mødes internt. Det kunne ske med en sejr i det lille lokalopgør mod Borup, som hidtil i sæsonen havde leveret meget svingende præstationer. Benløse gik ind til opgøret, som til de øvrige med en intention om at alle tre point skulle blive i Benløse og det skulle ske ud for det faste koncept. Betingelserne var også til stede for at levere det der blevet krævet. Dejligt vejr med sol på en god Bane 2 og rigtig mange mange tilskuere på sidelinjen. Som ekstra motivation var der også bøffer fra træneren, hvis det blev til 3 point.
 
Gæsterne fra Borup mødte op med 11 mand, hvor de var tydeligt hvad de ønskede at få ud af opgøret. Kunne de komme hjem med et point ville det være en sejr for dem. Det skulle dog vise sig at det var meget tæt på at de kom hjem med alle tre point. Fra kampens start forsøgte Borup, meget naturligt, at trække alt det tempo ud af kampen som overhovedet muligt. Gæsterne brugte rigtig god tid på dødbolde og spillede konstant med 6-7 mand i bagerste geled, selv på dødbolde holdt de mange tilbage. i stedet slog man bolde op den enlige, men hurtige mand i front, som så skulle klare tingene. I starten var det meget lange høje bolde, som var guf for Benløses hovedstødstærke midterforsvar. Benløse dominerede kampen fra start af, men det var dog uden at imponere. Benløses spil blev meget febrilsk og man havde svært ved at sætte spillet da gæsterne havde trukket sig langt tilbage. Benløse var klart mest farlige på dødbolde i opgøret og alene i første halvleg skulle man nok havde scoret 3-4 mål på hovedet. Men præsitionen i afslutningerne manglede også i dag. Det har generelt været et problem for holdet i år. Der er blevet misbrugt alt for mange chancer. I stedet for at Benløse kom foran, så gjorde gæsterne det midtvejs i halvlegen. Benløse mistede bolden unødvendigt midt på banen, og i stedet for at tackle igennem rendte holdet passivt på siden af Borup spillerne, som kunne få lov til at afslutte frit dybt inde i BIFs felt og score til 0-1. Herefter begyndte Benløse at virke endnu mere febrilske i spillet. Man sparkede mange direkte bolde op i den hvide mur af Borup spillere.
 
I pausen fik man lidt ro på og pulsen lidt ned. Selvom at man havde leveret en meget skuffende præstation i første halvleg, så var det bestemt stadigvæk muligt at få de tre point. Man aftalte at gå højt i presset og være med hele holdet, også spille med lidt mere coolnes når man var på bolden. I stedet for de mange direkte bolde, så skulle man tilbage til det man havde aftalt inden. Få ro på bolden og meget mere spil på 3. mand fremfor det direkte, som var svært når gæsterne stod så dybt. Ingen af delene kom rigtig til at virke i anden halvleg, som kom til at minde meget om den første. Man kom dog frem til lidt flere chancer i det åbne spil end i første. Midtvejs troede alle da også at der var udlignet. Jakob Lund Thomsen fik en fin bold, som han prikkede forbi sin nærmeste oppasser og sparkede i bolden. Men desværre stod kampens dommer i en uheldig position. Han valgte i hvert fald at fløjte for et frispark til Borup, da forsvaren mistede et skridt og mistede balancen i kampen om at nå først på bolden. Måske meget symptomatisk for Benløses indsats skulle der et selvmål til at få udligningen i kassen. En bold blev slået ind i det bagerste område, hvor der ikke rigtig er nogle røde spillere. Borup vælger at ligge bolden tilbage til målmanden med brystet. Men på mærkværdigvis gik bolden ind i målet og udligning til 1-1. På dette tuidspunkt var Benløse kørt over i en satsning hvor man spillede med noget der mindede om et tomands forsvar. Dette fortsatte man i jagten på de tre point. Det så også ud til at lykkes, da Frank Schelde-Aaslev spillede en rigtig flot bold i dybden til Jakob Lund Thomsen, som sikkert sparkede bolden i kassen til en Benløse føring.
 
Dermed så det ud til at Benløse alligevel fik de tre point, på trods af en meget skidt indsats. Borup så også ud til at have accepteret det og ventede bare på sidste fløjt. Men i overtiden tog Benløse en række af tåbelige beslutninger. Først fik Benløse et frispark midt på banen og i stedet for at tage det roligt og spille den sikkert bagud, hvor gæsterne ikke havde lyst til at presse. Så sparkede man den lige op i fødderne på en Borupspiller, som spillede en duelbold op til gæsternes enmandshær. Den duel kom Benløse dog først på, men i stedet for at sparke bolden tilbage til Lasse Sørensen i målet eller ud til indkast gav man et hjørne. Her hev Borup alt med op i feltet. Bolden endte hos gæsternes målmand der headede på kassen. På stregen blev bolden blokeret, men i sidste ende lykkedes det en hvid mand at få bolden ind i nettet til 2-2 inde i kampens overtid. Benløse forsøgte at smide alt frem i feltet i den resterende tid og var da også tæt på at få scoret det afgørende mål. Efter lidt klumpspil i feltet røg bolden ud til en skudmulighed til Jesper Revsbech, men samtidig med at Jesper sparker bolden mod mål, afblæser kampens dommer opgøret, da en Borup spiller lagde sig i græsset og tog sig til hovedet. Ærgerligt da bolden gik i kassen, men korrekt dømt af dommeren, som jvf. reglerne skal stoppe spillet ved evt. hovedskade. Dermed sluttede opgøret med meget skuffende 2-2 og Benløse sad tilbage med en følelse af et nederlag. 
 
Det er klart at Benløse har et meget ungt hold, som har spillet nogle rigtig fine opgør. Men omvendt viste kampen mod Førslev og opgøret fredag aften, at bundniveauet også er lavt. Det er klart at holdet skal ud på træningsbanen og arbejde på at blive mere stabile. Der er masser af fremtid i holdet og flere unge står på spring. Det var en enorm skuffelse fredag aften, men omvendt må man heller ikke lade sig slå ud af en skidt præstation. Holdet kom trods alt derfra med point og så længe at alle lære af sådanne opgør, så skal fremtiden nok se lys ud. Det var et skridt tilbage i forhold til oprykningen, men mulighederne er stadigvæk fine og ligger fortsat i egne hænder. Forhåbentlig ser vi en trodsreaktion fra spillerne søndag i Køge, når man skal møde Ravnsborg.
 
Tak til de mange tilskuere som var mødt op for at støtte holdet. Vi kan kun beklage indsatsen. Men forhåbentlig kommer i alle igen næste gang, hvor man må forvente en flok revanchelystne Benløse spillere.

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden