Hold 1: Sejr over Sorø Freja
af Leif Jensen 
 
Torsdag aften var naboerne fra Sorø Freja på besøg på et velbesøgt og flot stadion. Fokus op til kampen var at få mere gang spillet, samt at lukke Sorøs lange bolde ned, som vi vidste at de ville slå. Hjemmeholdet havde kun en enkelt ændring i truppen i forhold til sidste kamp, hvor en mulig debutant i Andreas Mortensen, en spiller fra netop Sorø havde taget den sidste plads i truppen.

Kampen startede nervøst fra begge hold, hvor begge mandskaber ikke ville lave fejl der ville koste. Hjemmeholdet kunne ikke få spillet til at fungere og udeholdet sparkede langt på deres høje angriber. Havde det ikke været for udvalget i salgsboden, var det nok blevet en lang aften for tilskuerne.
Mere var der ikke at sige om første halvleg.

I pausen talte vi en del om at turde at have bolden, og det var også hjemmeholdet, der satte sig mere og mere på kampen. Og da Frederik gjorde comeback kom der ro på spillet og vi fik etableret flere gode angreb, dog uden scoring. I denne fase kom udeholdet ikke frem til noget.
Lars Kjær havde et hovedstød på sammenføjningen efter et hjørnespark.

10 minutter før tid åbnede kampen op. Debutanten Andreas Mortensen skulle ind og true med sin hurtighed og det resulterede i et klodset straffespark samt gult kort til den uheldige venstre back. Rasmus Højgaard smaskede bolden hårdt ind uden chance for Urban i målet.
3 minutter senere erobrede Andreas bolden i egen zone, spillede Mathias Karberg fri, der sprintede fra de efterhånden tunge Sorødrenge. Han spillede Højgaard på kanten af offside. Rasmus spillede uselvisk indskiftede Rasmus Hansen fri, som kunne score i et tomt mål.

Desværre for hjemmeholdet lavede Andreas Wagner et uheldigt selvmål efter et indlæg. Og det skabte en unødvendig spænding i den fase af kampen. Men stormen blev reddet af og jublen var stor, da man igen havde slået naboerne.

Ros til hele hjemmeholdet for en fin indstilling til tingene. Vi mangler bare spillet nu. Jens Laugesen og især Daniel Rasmussen lyste op. Ros til banens bedste Thomas Bunde Jensen fra Sorø. Men de tre indhop fra hjemmeholdets bænk ændrede kampen, sådan skal det gøres når truppen er bred!
 
Næste lørdag gælder det B73 i Slagelse kl. 12.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden