Hold 1: Ny kold dukkert mod Køge Union
af Leif Jensen

Lørdag formiddag var dagen hvor Benløse IFs mandskab skulle rejse sig oven på en række af dårlige resultater. Dagens modstander var et ungt hold fra Køge Union. Midtvejs i ugen var holdet på udebane i pokalen, hvor Mladost IF fra serie 3 blev slået sikkert med 5-0. Og mange af de gode ting fra denne kamp skulle bringes på banen.

Kampen startede nervøst fra begge mandskaber, som lige skulle se hinanden an. Udeholdet anført af en rigtig dygtig anfører, som var en del niveauer over samtlige aktører på banen. Efter 23 minutter havde hjemmeholdet en omstilling, hvor Mathias Karberg vendte på sin oppasser og sendte Lars Kjær i dybden og alene med målmanden hamrede han den op i hjørnet. Desværre 10 minutter efter begik BIF endnu et klodset straffe, som blev sat sikkert ind.

I pausen var der fokus på alle de gode ting samt at lukke anføreren ned. Anden halvleg startede også godt med god boldomgang og udeholdet fik ikke meget plads. Men et skidt boldtab i egen forsvarszone kostede dyrt. Og 10 minutter senere scorede Køge til 1-3. Den sidste halve time var hjemmeholdet på bolden hele tiden og man pressede på for at komme til chancerne. Udeholdet derimod stod sammen og havde en god organisation og holdt indtil det 93. minut, hvor Mathias Karberg sparkede en nedfaldsbold i kassen.

Igen blev man straffet på små fejl, og vi havde chancerne igen til at sparke bolden i kassen. Ros til hele holdet for at blive ved med at tro på det og for at arbejde for hinanden. Også ros til udeholdet som havde en stærk organisation og en stor profil.

Presset er blevet større, så der skal leveres i de sidste uger af turneringen.