Hold 1: Nederlag til Vordingborg IF i målorgie
af Leif Jensen 

Lørdag sidst på eftermiddagen var et meget ungt og afbudsramt BIF-mandskab draget sydpå for at spille mod Vordingborg IF. Konceptet var at holde modstanderen fra chancer, men det holdt bestemt ikke. Endnu engang kunne vi kigge tilbage på en kamp, hvor vi ikke udnyttede vores chancer. Lars Kjær åbnede målfesten efter ping-pong med Rasmus Højgaard. Der var blot spillet ni minutter. Et kvarter efter var der udlignet. Et par minutter før pausen fik BIF tilkæmpet sig et straffe, som Rasmus Højgaard klappede ind.

Hjemmeholdet satte Casper Møllekær på banen i pausen, og han scorede 3 mål. Det første efter 55 minutter. Lars Kjær erobrede bolden på midten og sendte Mathias Karberg i dybden og han satte den sikkert ind. Fem minutter efter stod den 3-3 og med 10 minutter igen scorede Casper Møllekær igen til slutresultatet 4-3.

Det blev ikke til point til de unge BIF-drenge på en dag hvor vi manglede rutinen på holdet. Holdet arbejdede fint for hinanden og tilspillede sig en del gode muligheder. Men personlige fejl blev meget dyre.

Ros til banens suverænt bedste Sebastian Møller fra hjemmeholdet, mens Mikkel Jensen gjorde det bedst for BIF.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden