Hold 1: Ærgerligt og unødvendigt nederlag til Karrebæk IF
af Leif Jensen

Onsdag aften skulle Kr. Himmelfartsferien skydes igang med dobbeltkamp på Bane 1. Men desværre formåede seniorerne ikke at følge op på den flotte U15-sejr. BIF startede klart bedst og dominerede kampen fra start til slut. Et hjørne efter 12 minutter satte Lars Kjær brystet på det sidste stykke over stregen til 1-0. Resten af første halvleg var et stort pres på udeholdets mål, hvor gæsterne kun kom frem af banen, når den blev losset op. Desværre gav det muligheden for et hjørnespark, som af flere omgange endte i målet til 1-1. Her var der spillet 45 minutter.

Anden halvleg startede som første med hjemmeholdet på bolden. Men efter en times spil var en fejl i opspillet skyld i, at gæsterne fik et frispark, som blev høvlet ind over. Her var BIF-forsvaret for passive og så stod den 1-2. To minutter senere lavede BIF et klodset straffe som også kostede. 1-3 stik imod spil og chancer. Efter 70 minutter opsnappede Rasmus Højgaard bolden i feltet og klappede den ind til 2-3. Så var der spænding på igen. Men desværre lykkedes det ikke BIF, at komme frem til den udlignende scoring selvom troen hele tiden var der.

Det var en flok skuffede spillere, trænere, ledere og tilskuere som kunne gå på ferie med dette dårlige resultat. Man skal score på sine chancer og være klar hele vejen igennem. Spillet var godkendt, så der skal arbejdes mentalt den næste uges tid. Og man må tage hatten af for modstanderen, det var med meget få midler og evner at de vandt denne kamp. Men en kæmpe vilje!

Tak for den fine opbakning med et antal tilskuere, som flere divisions klubber ville være misundelig på.