Goldbæk: Vi er godt på vej
Efter torsdagens premierekamp i Serie 3, fik den debuterende cheftræner Mogens Goldbæk sig en snak med benloseif.dk, om den seneste måneds forberedelser, som kulminerede med en forholdsvist sikker sejr på 3-0 over FC Storebælt.
 
Goldbæk har nu været i BIF i otte måneder, men først her efter sommerpausen, er han blevet manden med hovedansvaret for Hold 1. Et ansvar han overtog, da holdet rykkede ned i Serie 3 efter sidste sæson. "Efter nedrykningen til Serie 3 kunne man godt have frygtet at flere ville benytte lejligheden til at prøve lykken i andre klubber, men med undtagelse af en enkelt spiller har alle valgt at blive i klubben. Samtidig har vi fået kvalificeret tilgang, så konkurrencen er blevet yderligere skærpet", udtaler træneren.
 
Optakten til den nye sæson har været kortvarig og formen er måske endnu ikke helt hvor den skal være hos alle. Alligevel er det en optimistisk cheftræner, der har igangsat arbejdet med at ændre holdets måde at gribe kampene an på. "Jeg har måske en lidt anden indgangsvinkel til hvordan fodbold skal spilles end det spillerne har været vant til. Det tager tid at indarbejde et nyt spilkoncept og der vil komme udfald i nogle kampe, men jeg tror at vi alle vil kunne se fremskridt, når vi når lidt længere hen på sæsonen. Jeg syntes at vi har de rigtige profiler til at spille den form for fodbold vi forsøger at praktisere. Vi er godt på vej og spillerne tager godt imod de nye idéer."
 
Gennemsnitsalderen på spillerne omkring Hold 1 er raslet ned henover de seneste sæsoner. En tendens der ser ud til at fortsætte, da flere yngre spillere har fået spilletid i træningskampene og i sæsonpremieren. I startopstillingen mod FC Storebælt havde BIF en gennemsnitsalder på 24 år. "Vi har spillet et par træningskampe og fået set flere spillere i aktion. Det ser meget fornuftigt ud og vi har en forholdsvist god bredde," siger Goldbæk.
 
En sikker sejr i premieren giver grobund for yderligere optimisme. "Vi har fået en god start på en sæson, der byder på en masse interessante lokalopgør, som både spillere og trænere glæder sig til. Mine mål er at få opbygget en god træningskultur og godt humør blandt alle BIFs seniorspillere. Jeg vil holde fokus på at udvikle vores unge fodboldspillere."
 
Til slut sender træneren også et par ord til folkene i BIF. "Jeg vil gerne takke for den gode modtagelse jeg har fået i Benløse IF og jeg ser frem til samarbejdet her i efteråret", slutter Goldbæk.
 
Næste kamp for Hold 1 er på lørdag d. 20. august kl. 13, hvor holdet møder Skælskør BI på udebane.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden