Goldbæk: Rykker op hvis vi er klar fra start

For seniorspillerne i BIF Fodbold var lørdag d. 4. februar lig med den officielle opstart på forberedelserne forud for en enormt spændende fodboldsæson. Trænerne havde inviteret til et kort informationsmøde kl. 12 i Samlingssalen, hvor spillerne kunne høre om planerne for de kommende uger. Gensynsglæden var stor efter den lange vinterpause. Mange af spillerne har godt nok har holdt formen vedlige med futsal og hyggetræning på kunstgræsbanerne i Ringsted, men nu går de ind i en ny fase, hvor der skal trænes oftere og mere intensivt. Konditionen skal forbedres og det havde trænerne særligt fokus på. Spillerne blev bedt om at medbringe løbesko til alle træningspas på kunstgræsbanerne i Ringsted. I de kommende uger er der træning hver mandag (kl. 19) og onsdag (kl. 20) og som altid stiller BIF træningstøj til rådighed for alle.

I forårssæsonen vil det igen være Mogens Goldbæk og Søren Mikkelsen der har ansværet for Hold 1. Holdet gjorde det godt i efteråret og det har givet anledning til optimisme fra trænernes side. "Når man opnår 28 point ud af 33 mulige i første halvdel af en turnering, så kan man næsten ikke tillade sig andet end at gå efter en oprykning, så det vil naturligvis være vores mål", sagde Mogens Goldbæk. Holdet møder i første kamp FC Storebælt på udebane og netop denne kamp så træneren frem til og kom derfor også med denne opfordring til spillerne: "Vi skal træne hårdt og sørge for at komme i god form, så vi er helt klar når turneringen starter. Hvis vi gør det er der gode chancer for at få point i Korsør og så har vi et godt udgangspunkt forud for resten af sæsonen".
 
Hold 2 får ny træner i den kommende sæson. Emil Aske Hansen er blevet tilknyttet og det er en ung træner med masser af gåpåmod og idéer der skal prøves af. Emil fortalte at han har glædet sig meget til at komme i gang og han var også meget ydmyg omkring sin nye rolle: "Jeg har en masse tanker der skal prøves af. Jeg forventer at meget kommer til at fungere godt, men der skal sikkert også være ting der ikke vil fungere med det samme. Vi kommer til at gøre tingene på nye måder, men der er også masser at bygge videre på fra sidste sæson, hvor Hold 2 gjorde det rigtigt godt". I sidste sæson vandt Hold 2 sin pulje i Serie 5, men da der ikke var en oprykning på spil er holdet også i den kommende sæson at finde i rækken. "Jeg forventer at vi kan blande os i toppen og skulle vi rykke op til sommer vil det være fremragende", sagde Emil Aske Hansen, som i den kommende sæson får assistance fra Kenneth Vestbo, som bliver holdleder for Hold 2.
 
BIF har i den kommende sæson også Hold 3 i Serie 6, som igen i år vil blive styret af Mads Rathje Andersen. Derudover vil Hold 4 deltage i DBUs 8-mandsturnering og dette hold vil fortsat have Marc Pedersen bag roret.
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden