Første nye sponsoraftale i hus
I disse dage arbejdes der på højtryk i BIF på at få fornyet eksisterende sponsoraftaler samt at indgå nye samarbejder. Heldigvis findes der stor lyst til at understøtte fodboldaktiviteterne i BIF samt anvende klubbens platforme til at opnå øget eksponering for de lokale virksomheder. Det betyder at klubben kan fortsætte sit høje aktivitetsniveau og skabe et attraktivt fodboldmiljø. I de kommende uger vil vi præsentere nye samarbejdsaftaler her på siden.
 
Den første er et nyindgået partnerskab. Vi er stolte af at kunne præsentere Totalentreprenøren ApS med Palle Gade i spidsen som ny sponsor i BIF. Virksomheden, som har adresse i Benløse, udfører et bredt udsnit af entreprenøropgaver. Besøg Totalentreprenørens hjemmeside her.
 
Den nye aftale betyder blandt andet at BIFs Old Boys hold får nyt kamptøj. Faktisk vil en lang række af klubbens hold - takket være nogle af de nye sponsorer vi snart vil præsentere - få nyt spilletøj i den kommende sæson. Vi glæder os til at præsentere BIFs nye spilletrøje om få dage.
 
Tak til Palle Gade og Totalentreprenøren ApS! Vi ser frem til samarbejdet.
 
 
 
 
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden