Endnu en sejr i Serie 2
Foran et talstærkt hjemmepublikum sikrede Hold 1 fredag aften alle tre point, da holdet vandt sikkert 2-0 over Dianalund/Stenlille. Dermed har Hold 1 opnået 7 point i sæsonens tre første kampe og placerer sig dermed solidt midt i tabellen. Sejren blev grundlagt efter endnu en koncentreret indsats.
 
- Vi kom godt fra start og sad tæt på modstanderne, så de ikke fik tid til at slå kvalificerede bolde mod deres store folk på toppen. Vores parathed og fokus på andenbolde gav en hel del erobringer på deres banehalvdel. Netop dette førte også til det første mål, hvor vi erobrede bolden centralt omkring midten. Efter et par kombinationer mellem Nicolas Van Geenberghe, Lars Reinholdt Kjær Nielsen og Mathias Karberg endte bolden hos Lars, som fortjent bragte os i front. I den periode sad vi solidt på spillet og skabte flere store chancer, udtalte træner Allan Henriksen efter kampen.
 
Føringsmålet blev dog ifølge træneren en sovepude for holdet og det blev påtalt overfor spillerne efter kampen.
 
- Kort efter målet var det som om vi tog den med ro og tænkte, at kampen var vundet. Det betød at vi ikke sad så tæt på modstanderen, som fik plads og tid til at slå nogle lange bolde i dybden. Det blev aldrig rigtig farligt, men vi lukkede Dianalund/Stenlille ind i kampen og de fik skabt nogle halve chancer, sagde træneren.
 
Tendensen fortsatte efter pausen.
 
- I pausen snakkede vi om at vi skulle ind og sidde tæt på dem igen og begrænse spillet centralt i banen. Anden halvleg var næsten en kopi af den første. Vi startede fint med at overholde aftalerne og igen puttede Lars bolden i kassen - denne gang dog efter en omstilling og så var vi foran 2-0. Igen slappede vi af efter scoringen, sad længere fra i både pres og på andenbolde og på den måde lukkede Dianalund ind i kampen. Heldigvis blev Dianalund kun rigtigt farlige et par enkelte gange og her viste Lasse Sørensen sin klasse med et par gode redninger. Selv om Dianalund i sidste halvdel af anden halvleg fik en masse indlæg og hjørnespark og de i gennemsnit var et hoved højere og en skulder bredere end os, så viste vi mandsmod og gik ind i duellerne med dem. Endnu en mandfolkepræstation af drengene gjorde at vi hev en sejr i land og sikrede endnu et clean sheet. 
 
Allerede på tirsdag kl. 18.30 skal holdet i kamp igen. Denne gang gælder det 2. runde af DBU Pokalen og en udekamp mod Dalby IF / HFK. Næste kamp i Serie 2 er på lørdag kl. 12, hvor BIF skal på besøg hos topholdet Gørslev IF.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden