DBU: Forårets kampprogram fastlagt
Om ganske få dage indleder BIF forårets turneringer. I foråret deltager BIF Fodbold i DBUs turneringer med seks hold og disse kampe ligger nu fast og kan ses i kalenderen her på hjemmesiden såvel som på dbusjaelland.dk.
 
Hold 1 skal som eneste hold genoptage en allerede kørende turnering. Holdet indtager 2. pladsen i Serie 3 og skal i foråret op imod de samme modstandere som sidste efterår. Der venter en stribe spændende opgør i sæsonen, som indledes lørdag d. 8. april mod rækkens førerhold FC Storebælt og som slutter på hjemmebane lørdag d. 10. juni mod lokalrivalerne fra Ringsted IF. Holdet deltager desuden i DBU Pokalen, hvor det ventes at indtræde i 2. runde.
 
Hold 2 skal forsøge at gentage en resultatmæssigt fremragende efterårssæson, hvor holdet sluttede på 1. pladsen i Serie 5. I sidste sæson var der ikke en oprykning på spil, men det er der i foråret. Holdet skal op imod både kendte og ukendte modstandere - blandt andet tørner holdet sammen med AIK 65 Strøby, som ligeledes vandt deres Serie 5 pulje i efteråret.
 
Hold 3 retter endnu engang blikket imod øst og sydøst, når holdet skal i kamp i Serie 6. Holdet indleder endnu engang sæsonen mod Køge Union og tørner i det hele taget sammen med særdeles velkendte modstandere fra Køge- og Stevnsområdet.
 
For Hold 4 er der til gengæld nye bekendtskaber på menuen. Forhåbentlig har modstanderne denne gang mere lyst til at tage turen til Benløse, da holdet desværre kun nåede at spille en enkelt hjemmekamp i sidste sæson.
 
U16 er denne gang placeret i en relativt stor pulje med hele ti hold - herunder velkendte modstandere som Skælskør BI og Herfølge BK.
 
U15 skal til gengæld møde de samme hold to gange i en dobbeltturnering, hvor modstanderne fortrinsvist er nye bekendtskaber i forhold til sidste sæson. U15 har æren af at sparke forårssæsonen i gang for BIF Fodbold, når holdet tager imod Jernløse BK torsdag d. 6. april kl. 18.
 

kalender

I kalenderen kan hele oversigten over kommende arrangementer ses. Gå til siden