Smal sejr i Bjæverskov
Lørdag sikrede Hold 1 årets første sejr i Serie 2, da holdet lidt overraskende tog alle tre point med hjem fra udekampen mod Bjæverskov IF efter slutresultatet 1-0. En tilfreds træner Allan Henriksen så sit hold kæmpe sig til pointene i en tempofyldt affære.

- Fokuspunkter til denne kamp var hårdt arbejde og sammenhold og det var lige præcis det der kendetegnede kampen. Til taktikmødet fik drengene valget om at starte med middelpres lige over midten, som vi normalt praktiserer, eller om vi skulle lægge højt pres for at få skabt noget energi fra kampens start. Holdet valgte det høje pres og vi gjorde det meget klart at alle så skulle levere 100% i både koncentration og løbevillighed, sagde Allan Henriksen.

Efter lidt usikkerhed i begyndelsen af kampen arbejdede drengene sig godt ind i opgøret. Efter en halv times spil kom belønningen.

- De første 5-10 minutter var vi lidt usikre i presspillet, hvilket er helt naturligt, da vi indtil nu ikke har haft fokus på eller trænet på det høje pres. Herefter faldt brikkerne på plads og vi fik for alvor stresset Bjæverskov højt på banen, hvilket tvang dem til at spille mange lange bolde, som vores bagkæde i samspil med Lasse havde godt styr på. Det høje pres resulterede også i mange bolderobringer på Bjæverskov’s banehalvdel, hvor vi flere gange forsøgte at være direkte, true dybden og fange dem i ubalance. Målet faldt efter en halv times spil, hvor Lars Kjær kom først på bolden på kanten af det lille felt, fortsatte træneren.

BIF kunne dermed gå til pause med en fortjent føring efter en meget disciplineret indsats af alle mand. Men også med udsigten til hårdt arbejde igennem de resterende 45 minutter.

- Vi startede 2. halvleg med fortsat at stresse Bjæverskov højt på banen, hvilket også resulterede i 2-3 rigtig gode muligheder, hvor vi kunne have punkteret kampen, men vi var ikke skarpe og kyniske nok til at smide bolden det sidste stykke ind over stregen. Bjæverskov satte sig herefter mere og mere på kampen og de sidste 15-20 minutter var det os, der kom under et kraftigt pres. I den sidste periode fik Bjæverskov også tilspillet sig 3-4 rigtig store chancer, men Lasse i målet, super gode returløb og en lille smule held gjorde at vi sikrede et clean sheet og vandt 1-0, sagde en tilfreds træner.

- Stor ros til alle spillere både for præstationen på banen, men også for at holde den gameplan, som de selv bød ind på under taktikmødet, til trods for det var den beslutning, der krævede hårdest arbejde. Mathias Karberg var som altid farlig og løbevillig og løb med stemmerne om Man of The Match, afsluttede Allan Henriksen.

Hold 1 spiller igen på fredag d. 20. april kl. 18, hvor Dianalund/Stenlille gæster Benløse Idrætsanlæg.