Uafgjort i premierekampen

Hold 1 tog lørdag formiddag hul på forårssæsonen med en hjemmekamp mod Nyråd/Langebæk Alliancen. Kampen var flyttet til kunstgræs i Ringsted, da banerne i Benløse først er klar til kampe i den kommende uge. I BIFs startopstilling var der hele tre debutanter (Mads Woldger, Lukas Præstgaard og Nicolas Van Geenberghe) og derudover ligeledes til Niklas Skovgaard Larsen, som blev indskiftet i pausen. Endelig var kampen også den første med træner Allan Henriksen på sidelinien.

Efter kampen satte træneren lidt ord på opgøret: "Trods en kraftig modvind startede vi kampen fint og var i nogenlunde kontrol de første 10 minutter, hvor vi også fik skabt et par gode angreb i vores højre side. Herefter blev der dømt straffespark imod os. Jeg kan fra min position ikke afgøre, om det er korrekt eller ej, men vi gav dommeren mulighed for at dømme det, da vi i feltet gik i et hårdt pres i ryggen på modstanderen frem for blot at sikre, at han ikke kunne vende med bolden. Nyråd scorede til 1-0 på straffesparket og de næste 20-25 minutter spillede vi utroligt rodet, ideforladt, uden gejst og vilje. Vi sad alt for langt fra Nyråds spillere, som fik god tid på bolden. Når vi endelig sad tæt på dem, så begik vi frispark og dem fik Nyråd mange af. Trods Nyråds overtag fik vi alligevel udlignet til 1-1 ved Simon Karberg. Herefter fik vi bedre fat og begyndte at finde spillet de sidste 5-10 minutter af 1. halvleg".

Med udsigten til kraftig medvind i 2. halvleg skulle gæsterne sættes under pres fra halvlegens start, men dette blev besværliggjort af først et gult kort og dernæst et direkte rødt kort. "Med 9 mod 11 fik Nyråd helt naturligt overtag af boldbesiddelse, men vi stod godt i organisationen og faktisk var det os, der skabte de fleste og største chancer, især en omstilling efter hjørne hvor vi var 3 mod 1 skulle vi have omsat til mål, men det endte desværre med en offside", udtalte Allan Henriksen, som måtte indse, at den næste scoring faldt til gæsterne. "Nyråd omsatte endnu et straffespark til scoring og kom foran 2-1. Herfra virkede det meget op af bakke, men drengene arbejdede heroisk for hinanden og trods undertallet, satsede vi med at smide en ekstra mand frem og dermed kun at spille med tre mand i bagkæden", fortsatte træneren. Efter kun få minutter gav det bonus, da Lars Kjær udlignede til slutresultatet 2-2. "Drengene skal have ris for en ukoncentreret og rodet 1. halvleg, men de skal til gengæld have stor ros for en kæmpe holdindsats i 2. halvleg, hvor de stod sammen, da alt gik os imod og det så sværest ud. Den vilje og indstilling skal vi tage med til næste kamp", afsluttede Allan Henriksen.

Hold 1 spiller næste lørdag kl. 12 på udebane mod Bjæverskov IF. Kampen afvikles på kunstgræs i Borup.