Hold 1: Sejr over Præstø IF
af Leif Jensen

En sand bundgyser skulle afvikles lørdag sidst på eftermiddagen i Præstø. Banen og vejret var ikke ligefrem den bedste cocktail for nogle af aktørerne på grund af varme og tørke. Ingen af holdene kunne tåle pointtab, og det sås tydeligt, da begge mandskaber var yderst forsigtige. Nervøsiteten hos BIF gav også hjemmeholdet en stor chance, som overliggeren tog og efterfølgende en returbold, der blev reddet på stregen. Så var vi igang!

Benløse gik i den fase over til at slå bolde i bagrummet for at få ro på. Det lykkedes godt og vi kom frem til flere gode muligheder. Efter 20 min blev et hjørne fra Stephen Jensen slået ind i panden på Simon Karberg, der headede den hårdt i jorden og ind i nettet til 1-0. Det gav meget mere ro på BIF, og flere gode angreb blev etableret - dog ikke den oplagte. Syv minutter før pause udlignede hjemmeholdet på et flot placeret langskud.

I pausen var der meget fokus på hvordan vi skulle bringe Præstø i ubalance, for de havde stået godt og kompakt i de første 45 minutter. Der skulle stå næsten en time på uret, da Mathias Karberg rundede 2-3 mand og lagde bolden ind til Lars Kjær, som kunne bringe BIF på 2-1. Virkelig et flot mål og hvilken forløsning. Men som så mange gange før i sæsonen får vi ikke clearet en bold ordentligt, så derfor stod der 2-2 blot to minutter efter. Herefter døde hjemmeholdet og enkelte fra udeholdet for kræfter. Heldigvis havde BIF en rigtig stærk bænk i denne fase og indhop af Frederik Holm og Rasmus Hansen afgjorde reelt kampen.  Rasmus Hansen modtog en bold i feltet, dækkede bolden flot og lagde den uselvisk ind til Lars Kjær, som flot satte bolden i kassen til 3-2 med 12 minutter igen. Hjemmeholdet havde ikke mere luft, så BIF kunne forsvare føringen hjem og burde nok have lukket kampen helt inden den fremragende dommer Michael Baunsgaard fløjtede af. Han uddelte to henstillinger, som havde god effekt og det var det. Dog skal det siges, at der ikke blev lavet et eneste frispark, der gav anledning til kort. Flot af begge mandskaber!

Ros til Mads Askov, Thomas Mikkelsen og Lars Kjær for at leverer noget ekstra. Men ros til hele holdet for at kæmpe som et hold.