Hold 2 i ny remis
Sidste fredag leverede hold 2 en skidt præstation, da man hjemme spillede 2-2 mod Borup. Søndag formiddag skulle den præstation så revancheres mod et andet hold fra den tunge ende af tabellen. kampen blev spillet i Køge på en meget tør og lidt langhårede bane og med sol og høj varme. Det var tydeligt at Benløse havde meget svært ved at finde sig til rette på banen i de første 10 minutter, hvor holdet leverede et hav af uprovokerede fejl i pasningsspillet. Det gav nogle halve chancer til hjemmeholdet, men som man de fleste gange fik afværget igen.

Efterhånden som Benløse vendede sig til banen begyndte gæsterne også at overtage mere og mere at initiativet. Ravnsborg havde nok at gøre med at forsvare, mens Benløse spillede en fin omgang fodbold. Benløse fik en del plads udover kanterne, hvor man var markant bedre og hurtigere end hjemmeholdetes backs og kanter. Det gav rigtig mange chancer i løbet af opgøret. Desværre løb en del også lidt i sandet, da bolden blev hængende i græsset og det var svært at sætte tempo i bolden for Benløse. Midtvejs i halvlegen lykkedes det Benløse at omsætte en af de store chancer man havde til en scoring. Frank Schelde-AAslev drev bolden frem og brød kæderne inden at han spillede en bold i dybden, som blev lagt fladt ind. Her helkiksede Asger Kruhøffer sin afslutning, men Lasse Toft kom med fuld appel og bankede bolden ind i toppen af målet fra kanten af feltet helt utageligt for målmanden. En rigtig flot scoring af Benløse. Desværre var det bare en for lille føring på daværende tidspunkt. Benløse havde allerede inden brændt min. to chancer, som der skal scores på. Men det har været et problem for Benløse i år, hvor at man har været alt for ineffektive. Denne søndag skulle det også komme til at koste point.

Benløse fortsatte egentlig med at presse på og pressede Ravnsborg godt tilbage på banen, men man kunne ganske enkelt ikke sætte bolden i mål. I pausen jursterede man nogle småting, som man kunne optimere på. Men ellers var der egentllig rimelig god tilfredshed med indsatsen. Anden halvleg startede som den første var sluttet. Benløse i den dominerende rolle og hvor man skabte flere gode chancer udover kanterne. Men små 10 minutter inde i opgøret fik Benløse et dumt gult kort. Det betød at man først og fremmest skulle arbejde ekstra hårdt i den varme og tørre luft. Men det gav samtidig også Ravnsborg noget tro på tingene. Selvom at Benløse fortsatte med at skabe chancer, så begyndte hjemmeholdet også at komme frem til lidt halve muligheder. En af de muligheder blev for stor kort før at Benløse blev fuldtallige igen. Benløse kom i undertal midt på banen også var Ravnsborg alene igennem og kunne score uden chance for Magnus Holm i kassen. En våd klud i hovedet på BIF, som minuttet inden havde brændt en kæmpe chance i den anden ende.

Udligningen tvang Benløse frem på banen, som ikke kunne bruge uafgjort til særlig meget. Det gav naturligvis også noget plads den anden vej til Ravnsborg. Men langt hen af vejen stod Benløse rigtig godt på banen og tillod ikke særlig mange chancer. med under 10 minutter tilbage fik hjemmeholdet dog en chance. Benløse fik ikke tacklet også fik Ravnsborg sparket bolden op i det korte hjørne. Dermed lå BIF pludselig til at gå fra opgøret med 0 point, et opgør som man havde domineret og spillet fint fodbold, hvor man havde skabt et hav af chancer, som man normalt score på. Alt blev dermed kastet frem i jagten på en udligning og få minutter efter Ravnsborgs førringsmål fik BIF muligheden for at udligne. Lasse Toft kom igennem i venstre side og blev skubbet omkuld i feltet og korrekt straffe til Benløse, en forseelse der gjorde at Lasse Toft måtte forlade opgøret med en skade. Straffesparket satte Jesper Revsbech stensikkert ind. God moral af Benløse som svarede lynhurtigt igen. De sidste minutter af opgøret jagtede Benløse den 3. scoring, som kunne give de tre point man kom for at få med hjem. Det gav også nogle halve chancer, men man fik aldrig rigtig testet gæsternes målmand. Man fik dog en enkelt stor chance. Andreas Mortensen kom lidt tilfældigt igennem i højre side, her prikkede han bolden udenom målmanden, som kom klodset ud i feltet og kantede Andreas Mortensen, som gik i græsset med en skadet fod, så han ikke kunne jagte den bold han prikkede uden om målmanden. Men utroligt nok så kampens ophavsmand, som nok den eneste på og udenfor banen, ikke det klare straffespark, som var endnu mere tydeligt end det man havde fået minutter forinden. Om det spillede ind at han lige havde dømt et straffespark til BIF skal være usagt, men det skal heller ikke være nogen forklaring på den manglende sejr. Benløse havde masser af muligheder for at lukke kampen, som aldrig brude havde været spændende. Men når man brænder min. syv 100% chancer, så gør man også betingelserne svære for sig selv. Dermed måtte Benløse nøjes med 2-2 og en lidt underlig fornemmelse efter kampen, hvor man for anden uge i træk sad med en fornemmelse af at man havde tabt.

Men når opgøret er kommet lidt på afstand, så var der masser af positivt at tage med. Holdet spillet helt generelt en fin kamp og kommer ud og viser at det man præsterede fredag ikke er niveauet. Men når man er så ineffektiv, som man var søndag, så er det svært at vinde fodboldkampe. Resultatet var ekstra bittert, da de øvrige resultater flaskede sig perfekt for BIF, hvor 4 af de øvrige tophold spillede uafgjort med hinanden. Men omvendt så betyder det også at man ligger a point med Lellinge på 2. pladsen, men med en dårligere målscore. Netop Lellinge møder Benløse fredag aften i en test, der skal vise om Benløse kan være med i toppen helt til slut. Men man må også bare konstatere at det er en utrolig jævnbyrdig række, hvor blot 6 point adskiller nr. 1 og nr. 8 i rækken. Der er dermed lagt op til et spændende opgør fredag aften på Benløse Idrætsanlæg, hvor der forhåbentlig igen vil møde mange op og støtte holdet. Der skal også lyde en stor tak til den kolloni der havde taget turen til Køge søndag for at støtte holdet. Det er meget værdsat.