Hold 1: Tæt på tyveri i Sandved
af Leif Jensen

Lørdag eftermiddag skulle årets første udekamp spilles for Hold 1, og modstanderen var en af oprykningskandidaterne fra Fuglebjerg/Sandved-Tornemark. Truppen var uændret fra sidste uge - dog ønskede vi at Frederik Holm blev sparet så meget som muligt.

Vi vidste på forhånd at kampen ville blive svær, da FST er gode på stort set samtlige pladser. Så temaet var holdånd og bevægelse uden bold.

FST startede afventende da de ville have BIF til at lave fejl, men den medicin blev de straffet på efter 4 minutter, da Rasmus Højgaard erobrede en bold fra deres forsvar og slog et indlæg på tværs, som vikaren i målet halvklarede og returen endte ved Emil Hansen, der sikkert sparkede den ind.
Andreas Wagner fik gult for at holde en spiller. Dommeren dømte straffe, men kendelsen blev korrekt lavet om til et frispark på kanten af feltet uden protester fra FST.

1. halvleg var en for BIF rodet affære. Vi kunne ikke meget i bolden og vi halsede efter hjemmeholdet, som var en tand bedre end os. Men heldet var med BIF denne dag. Enten var Magnus Holm i vejen, eller også sparkede FST bolden lige forbi mål.

Vi rykkede lidt rundt i pausen, da vi ikke formåede at spille bolden rundt. Og den mission lykkedes. Fire minutter var spillet, da en returbold fra et hjørnespark endte hos Højgaard, indlægget lå præcist til Daniel Rasmussen, der tog bolden ned og hamrede den i kassen til 2-0. BIF kom derefter længere frem på banen og nu var vi mere med i spillet, dog stadig med værterne som de bedste. Og Magnus måtte hive en superredning frem, da han nappede et skud helt ude ved stolpen. En indøvet frisparksdetalje lå perfekt til Højgaard, der desværre mistede et skridt. Efter en lille times spil, var det Højgaards tur til at komme på tavlen. Lars Kjær spillede ham elegant fri og den blev sikkert sat ind.

Den sidste fase var endelig med BIF som de bedste, og masser af muligheder blev skabt. Mathias Karberg kørte forsvaret helt tyndt og hans afslutning blev endnu engang halvklaret af målmanden og bolden røg ud til Kristian Goldbæk der kunne score sit første mål i Benløsetrøjen.
I de døende minutter lavede Andreas Wagner et klodset straffe. Straffesparket var godt sparket, men den nappede Magnus da også bare! Så nullet blev holdt.

Holdånden var temaet op til kampen, og det tema var også det vi vandt på. FST var i store perioder det bedste hold, men BIF var bare konsekvente foran kassen. Ros til hele holdet for godt arbejde og fine mål. Stor ros til forsvaret Kristian, Daniel, Jens og Andreas, som sammen med kampens spiller Magnus Holm var fremragende.

Næste kamp er alledere på torsdag hvor Sorø Freja kommer på besøg.