Hold 1: Nederlag i premieren
af Leif Jensen

Fredag blev den første kamp i Serie 2 spillet, og dagens modstander var oprykkerne fra Holmegaard. Banen var ganske fin årstiden taget i betragtning, men der var ikke fokus på at skulle spille poleret fodbold. Men at spille uden at lave fejl. Desværre blev kampen tabt netop på grund af fejl. Efter fire minutter blev vi fanget i en omstilling, og spillet tyndt i midten, hvorefter at blev sparket ind langt ude fra. Hele første halvleg blev brugt på at arbejde sig ind i kampen, hvor udeholdet var stærke med bolden og hjemmeholdet modsat. Men arbejdsindsatsen var ganske fin.

Efter pausen blev der arbejdet på at komme helt op på deres halvdel for at presse dem til at lave fejl, desværre for hjemmeholdet blev en fejl centralt dyrt da føringen blev udbygget til 0-2. 67 minutter var spillet, da Rasmus Højgaard sparkede et hjørne ind i panden på Jens Laugesen, der scorede til 1-2. Efter 71 minutter dumpede en returbold ned i feltet og så stod den 1-3. Og det var noget af en spand vand i hovedet på BIF drengene. 1-4 blev den efter endnu et boldtab 5 minutter før tid. Lars Kjær fik reduceret i overtiden til slutresultatet 2-4.

Vi mødte på dagen et bedre og klogere hold, der vidste hvor målet stod. Der er noget at arbejde videre med til de næste kamp. Søren Mikkelsen var Benløses bedste mand.