Hold 2 taber i Sorø
Lørdag skulle Hold 2 forsøge at følge op på sidste uges gode præstation hjemme mod Svogerslev. Det skulle holdet gøre i Sorø på den splinternye kunstgræsbane mod hjemmeholdet fra Freja, som er nedrykker fra Serie 3. På trods af den, på papiret, stærkere modstander gik holdet ind til opgøret med samme gameplan, som mod Svogerslev. Det var vigtigt at holde fast på den stærke defensive organisation, også skulle man bygge videre på det opbyggende spil. Det skulle dog vise sig at det blev lidt mere vanskeligt for Benløse.

Sorø startede opgøret bedst og Benløse havde svært ved at finde sig til rette. På trods af at holdet mindede en del om sidste uge, så virkede det som om at Benløse havde svært ved at holde fast i bolden og den centrale midtbane skulle lige finde sammen. Det gav da også et par pæne chancer til Sorø, som de nok burde havde udnyttet. Men Lasse Sørensen viste bare nok engang sin høje klasse i målet. Den gameplan som Benløse havde lagt blev efter blot 10 minutter ændret lidt, da Kenneth Vestbo måtte udgå med en knæskade. Det betød at Emil Hansen måtte rykke fra sin plads som spilstyre ned i det centrale forsvar. Det krævede lige lidt tid for Benløse at finde sig selv til rette. Det gjorde det heller ikke nemmere, da man midtvejs i halvlegen måtte udnytte den sidste mand på bænken, da Jonas Hintz udgik med en skade.

Men langsomt fik Benløse egentlig stabiliseret sig og stod rigtig godt defensivt, selvom at der var flere spillere på lidt uvante pladser. Det var småt hvad Sorø kom frem til. Omvendt var Benløses fokus også primært rettet mod defensiven og dermed kom man ikke frem til nogle store chancer i første halvleg. Det blev ved lige ved og næsten for gæsterne.

I pausen ændrede man mindset og i stedet for så meget fokus på det opbyggende spil, så tog man fokus på at levere en stærk defensiv disciplin også se om man kunne slå en kontra. Dette gjorde Benløse egentlig ret godt og via god lyd på banen var man fortsat i stand til at holde Sorø væk fra rigtig store chancer, selvom at de var klart mest i boldbesiddelse. På trods af dette, så havde Benløse halvlegens to største chancer. Begge tilfaldt Jakob Lund Thomsen, som blev spillet fri. Men begge gange fik Jakob ikke sendt bolden det sidste stykke over stregen. En Benløse føring havde på dette tidspunkt nok også været det man kunne kalde tyveri.

Uheldene fortsatte dog med at ramme BIF og det var ikke kun i brændte chancer. I en tackling fik Morten Stig ikke spændt i benet og måtte udgå med en skade. Men desværre havde BIF ikke flere på bænken. Jonas Hintz måtte dog humpe ind som statist, men det var mere af syn end af gavn. På dette tidspunkt var Benløse kommet bagud, da man blev straffet for en dårlig pasning. Det blev da også 2-0 til Sorø i en situation, hvor Emil grundet en skade ikke kunne følge med til baglinjen og forhindre et indlæg. Efter denne scoring måtte Emil Hansen også udgå og man var reelt kun 9 spillere på banen.

Det galt derfor om at stå sammen og kæmpe for hinanden. Det lykkedes delvist, men desværre var der også en periode, hvor for mange slog lidt op i banen, hvilket gav Sorø muligheden for at score yderligere to mål. Denne periode var naturligvis ikke acceptabel, og egentlig ærgerlig da man havde præsteret fint defensivt. Dette må naturligvis ikke ske når der kommer point på spil, for her kan holdet også komme i modvind i perioder. Her gælder det om at stå sammen i bussen og kæmpe for kammaraterne, holdet og klubben. Men vi vælger at tage det som en lærestreg. Benløse tabte dermed anden halvleg og opgøret i Sorø med 4-0. Mod slutningen mistede et par af hjemmeholdets spillere desværre lidt unødvendigt hovedet, men heldigvis gik ingen Benløse spillere med på galejen og Sorø bænken var konsekvente at skifte de spillere ud.

De næste dage må vise hvor slemt det er med de skadede spillere. Forhåbentlig er både jonas Hintz og Emil Aske Hansens skader af mindre karakter, begge var også i stand til at gå nogenlunde fra banen. Mere bekymrende så det ud med Kenneth Vestbo og Morten Stig Hansen. Dette må vi afvente at se, forhåbentlig viser det sig at være mere positivt end frygtet når først hævelse og slaget har lagt sig.

Næste gang Hold 2 skal i kamp bliver næste lørdag, når holdet spiller en testkamp på træningslejren i Ishøj kl. 15.00 mod Høje Gladsaxe.