U15: Storsejr over Jersie United
af Ole Haagensen

U15 var søndag i første kamp ud af tre på fire dage og det var ikke helt dårligt. Da Jersies baner havde været oversvømmet, var kampen flyttet til Greve på kunstgræs.

De hurtige kunstgræsbaner passer heldigvis BIFs spil godt. Det skulle da også holde stik, da kampen var sat i gang. Der gik ikke mange minutter før Benløse fik tilkæmpet sig et hjørnespark, og flot indlæg fra Jeppe, direkte ind i pandebrasken på Matti og 1-0 til Benløse IF. Der gik yderligere 10 minutter, hvor vi fik tilkendt et friskpark tæt på midterlinjen. August sparkede bolden ind i feltet og over alle spillere, men Lukas Thomsen jagtede den og med ryggen til målet fik han drejet bolden i kassen. Virkelig flot mål og 2-0 til BIF. Der kom ikke flere mål i 1. halvleg, men det kunne sagtens have stået 5-0, men desværre havde Ruben taget to venstreskøjter med til kampen.

I pausen fik vi talt om, at vi skulle spille mere bold og ikke bare losse den op af banen. Deruodver måtte trænerne "true" Ruben med sodavand til holdet hvis han brændte flere oplagte chancer. Det hjalp en hel del og allerede efter 5 minutter stod Ruben fri foran mål og her turde han ikke misse længere og placerede den bag målmanden til 3-0. Så tog fanden ved Mikkel og han scorede de næste tre mål - kun afbrudt at et enkelt mål fra Lukas for derefter at score to mere. Så er det svært for modstanderne, når Mikkel er i sådan et målhumør. Desværre gik det så stærkt med målene, så jeg ikke har overblik, hvornår og hvordan de kom ind, men det var gode mål alle sammen på et stort arbejde fra Mikkels side.

Selv om resultatet siger 0-9 i Benløse favør har vi spillet bedre. Dog skal det siges at forsvaret stod hvor de skulle og Jersie havde som de eneste chancer to skud på mål, hvor det ene kom som tilbagelægning og det andet langt ved siden af. 1. halvleg var lidt skæmmet af en meget ung dommer, som havde sin debut i 11-mands. Han var meget nervøs og turde ikke dømme de små frispark, så drengene blev mere og mere frustreret og irriteret og begyndte selv at spille hårdt. En del oplagte fejlkendelser til begge hold gjorde ikke sagen bedre. Vi fik talt med ham i pausen og sagt han blev nødt til at dømme frisparkene til begge sider - ellers ville spillet blive alt for hårdt. Han lyttede og fik meget bedre fat i 2. halvleg. Nogle store fejlkendelser til begge sider var der nok, men heldigvis var kampen allerede afgjort, så det fik ikke den store betydning. Cadeau til drengene, som holdt hovedet koldt og accepterede en ung dommers første kamp.