Hold 1: Manglende konsekvens kostede sejren
af Leif Jensen

Lørdag middag skulle BIF spille ude mod B73. Holdet der drog afsted var næsten uden ændringer, dog var Simon Karberg afløst af nytilkomne Mads Hansen.

Vi vidste på forhånd at hjemmeholdet ville stå dybt og kompakt. Så fokus hele ugen havde været spil i små områder. Det var bestemt også BIF-spillerne, der havde bolden mest og vi kom også frem til gode muligheder. Dog var B73 hurtige til at sparke bolden langt op på vores banehalvdel. Desværre var det også recepten, da hjemmeholdet kørte kontra efter et hjørnespark. Afslutningen langt ude fra ramte en knold og Magnus Holm kunne ikke holde bolden og returen endte hos hjemmeholdets bedste mand Mads Lomholt, som sikkert kunne sætte bolden ind. Efter 33 minutter kom Lars Kjær igennem forsvaret efter småspil og målmanden nedlagde Lars og dommeren kunne korrekt fløjte og pegede på pletten. Desværre kostede forseelsen kun et gult kort, hvilket nok var fair. Rasmus Højgaard sparkede bolden ind. De næste 10 minutter var der et kæmpe pres på hjemmeholdets mål, men det resulterede desværre kun i et skud på indersiden af stolpen fra Lars Kjær.

Efter pausen var BIF stadig mest på bolden og igen med gode muligheder. Men vi skulle først hen i det 63. minut før vi kom på 2-1. Mathias Karberg erobrede bolden på midten, spillede Lars fri, som lagde bolden over forsvaret til Rasmus Hansen, som kunne score igen. Den næste periode burde have givet et mål mere, da Andreas Mortensen helt fri foran mål desværre ramte målmanden. Fem minutter før tid tog B73 et hurtigt frispark, hvor vi står og koger. Det endte i et indlæg, hvor Frederik uheldigt fik begået et straffespark, da han sparkede bolden væk. Det kostede sejren. I overtiden havde vi et par gode muligheder, som med lidt held kunne have røget i kassen.

Man skal kende sin besøgstid, og være 100 % klar hele vejen igennem. Drengene spillede en god kamp, og havde virkelig gang i det spil vi gerne vil se. Med en stor variation af det korte og lange direkte spil. Benløse IFs bedste var Lars Kjær, der virkelig var med i det hele.

Næste kamp er allerede på onsdag hvor Karrebæk kommer på besøg kl. 19.