Hold 2: Tilbage på vindersporet
Fredag aften var revancheaften for Hold 2. Den dårlige præstation i Førslev i sidste runde skulle vaskes væk med en god præstation og tre point mod Rødvig FC. Gæsterne fra Stevens havde leveret nogle alsidige resultater i de første tre runder, men alle målrige inklusiv en enkelt sejr. Benløse gik dog ind til opgøret som favoritter, mod et hold der blot træner en enkelt gang om ugen. Benløse var derfor ikke i tvivl om, at kunne holdet stå godt defensivt, så skulle man nok få succes og vise at man var bedre spillemæssigt og ikke mindst konditionsmæssigt.

Der var ikke spillet mange minutter af opgøret før end at det var tydeligt at Benløse var det klart bedste mandskab. De offensive spillere for hjemmeholdet fik god plads og boltre sig på. Rødvig FC virkede meget usikre i de bagerste rækker og specielt Lasse Toft, som virkede i spillehumør, ærgerrig og aggressiv i presset skabte problemer for Rødvig. Der skulle dog gå 10 minutter før end at Benløse endelig fik sat den første bold i mål. Lasse Toft kom alene igennem sammen med Jakob Lund Thomsen. Her valgte toft uselvisk at smide bolden på tværs til Jakob Lund Thomsen, som nemt kunne sende bolden ind i det tomme mål. Der var ingen tvivl om at spillerne på banen godt selv kunne fornemme at man, i hvert fald på dagen, var markant bedre end gæsterne, hvor specielt defensiven var i gavehumør. Men i stedet for at holde sig til de aftaler, som man havde inden kampen. Så blev det i perioder meget hektisk og febrilsk, hvor man forsøgte at spille de direkte bolde afsted. Det skal dog også nævnes at det havde man fin succes med, men udnyttelsesprocenten var alt for lav. Ligesom at man i stedet for at afslutte forsøgte at tage et ekstra træk ind i midten, for at blive tacklet.

Derfor skulle da der også gå 20 minutter før end at BIF kom op med 2-0. Jesper Revsbech slog et glimrende hjørnespark, som endte i Tobias Peter Jessens område og for anden uge i træk kunne Tobias lade sig notere som målscore, da han sparkede bolden sikkert i nettet. Kort efter svigtede koncentrationen hos BIF. En egentlig ufarlig bold gik under foden på Nicklas Larsen og Rødvig var pludselig igennem til deres første chance. Her satte angriberen målmanden inden at han sendte bolden mod mål. På stregen kom Matias Jakobsen ind for at forsøge at redde skuddet. Det så også ud til at være muligt, da der ikke rigtig kom fart på. Men Matias Jakobsen gled i mudderet inde på stregen og bolden kunne derfor lige nøjagtig trille ind ved siden af Jakobsens hoved. Ud af ingen ting var opgøret pludselig åbent igen. Helt unødvendigt i et opgør, som Benløse på daværende tidspunkt burde havde ført med 4-5 mål. Men lad os bare med det samme understrege at sejren aldrig kom i fare. For inden at dommeren havde fløjtet til pause havde Benløse scoret yderligere to gange.

Det første af de mål kom igen efter et hjørnespark. Nicklas Larsen kom op i en fri position efter endnu et godt sparket hjørnespark. I en situation der mindede meget om en mulighed Nicklas Larsen havde i sidste uge i Førslev steg han til vejrs og med fuld kræft headede han bolden ind i kassen til 3-1, et rigtig flot mål.

Målet til 4-1 kom også efter et hjørne. Benløse havde ufattelig mange hjørnespark i opgøret og alene i første halvleg havde man noget der mindede om 15 stk. af slagsen. Igen var det Jesper Revsbech der serverede bolden ind i feltet. Efter lidt ping pong endte bolden for fødderne af Lasse Toft, som uden så meget palavre sparkede kuglen knaldhårdt ind i målet til 4-1. Et resultat som også holdt til pausen.

På dette tidspunkt var kampen afgjort. Man havde derfor 45 minutters træningskamp, hvor man kunne forsøge at træne noget af det, som bl.a. ikke fungerede i sidste uge i Førslev med det høje og aggressive pres fra hele holdet, ligesom man ændrede lidt i formationen. Dette kom dog aldrig rigtig til at fungere en del af det skal dog også tilskrives gæsterne, som virkede meget trætte i anden halvleg og der gik ofte ikke særlig længe fra Rødvig fik bolden til at den igen var på Benløse fødder. Men generelt var de sidste 45 minutter en lang ørkenvandring, hvor der ikke var meget at skrive hjem om. De sidste 45 minutter er måske meget godt illustreret i at Benløse taber dem med 0-1 og vinder dermed opgøret 4-2.

Dermed kom Benløse tilbage i vindersporet efter sidste uges skuffelse, og tilbage på en foreløbig første plads i rækken. De første 45 minutter var gode fra hjemmeholdet, som viste noget af den vilje, sult og tænding, som var ønsket, ligesom man fik sat nogle flotte angreb op. Det man dog godt kunne have ønsket, det var at man havde haft lidt mere tålmodighed. Spillet nogle flere angreb og brugt den mulighed man havde for at få trænet det i kamp. Derudover så skal der skrues op for skarpheden, hvor man skal have en væsentlig højere effektivitetsprocent, i et opgør som det fredag aften burde Benløse have kørt gæsterne over. 4-2 er bestemt ikke et billede af spil og chancer. Men alle der har spillet fodbold, ved også hvor svært det til tider kan være at holde koncentrationen når man føler at man er ovenpå, og kan se hvordan man forholdsvis enkelt kan komme til hele og halve chancer. Det var dog rigtig positivt at se holdet score tre mål på hjørnesparkskombinationer, som man har arbejdet på i vinterpausen.

Men alt i alt taget i betragtning, så var det positivt at holdet kom tilbage og fik revancheret den præstation som man leverede i Førslev, og fik de tre point som var kravet inden opgøret. Der er nu en lille uge inden næste opgør, som bliver ude mod Sierslev blåblåblå FC med den gamle BIF træner Vagn Hansen i spidsen. Det bliver et noget anderledes opgør og her skal holdet ud i ugen og arbejde på træningsbanen og lægge et lag ekstra på spillet.

Endelig skal der nok engang lyde en kæmpe tak til de mange mennesker der nok engang havde valgt at tilbringe deres fredag aften på Danmarks hyggeligste idrætsanlæg for at støtte drengene. Der sættes virkelig pris på den støtte, som holdet modtager hver gang de spiller.