Hold 2 vinder tæt opgør
I sidste uge vandt Hold 2 deres sæsonåbner i Rishøj med 1-3. Fredag aften skulle holdet forsøge at følge op på denne sejr i et meget tidligt topopgør mod Havdrup GI, som også havde vundet deres premierekamp med 3-1. Det er naturligvis svært at vurdere, hvilke hold som bliver tophold så tidligt på sæsonen, hvor der er mange hold som man ikke kender. Men Havdrup er et af de hold som man på forhånd forventer vil blande sid i toppen. Det indtryk blev bekræftet fredag aften.

For første gang meget længe, så kunne Hold 2 stille med et næsten intakt hold. Der var derfor fokus på at bygge videre på den præstation, som man leverede søndag i Rishøj. Banen havde fået en god omgang vand op til kampstart, hvilket egentlig burde tale til Benløses fordel og den måde holdet gerne ville spille på. Men lad det være sagt med det samme. Rent teknisk så var det ikke et opgør, som skriver sig ind i historiebøgerne. Ingen af holdende formåede at sætte sig på opgøret, til gengæld var der masser af tempo og fight fra begge mandskaber. De første 20 minutter så det dog ud som om at Benløse var det mandskab der havde det sværest. Benløse smed mange nemme bolde og havde svært ved at arbejde sig ind i opgøret. Derfor var det måske heller ikke helt efter kampbilledet at Benløse efter 21 minutter kunne komme foran 1-0. En bold blev spillet i dybden mod Jakob Lund Thomsen, men bolden bliver for hård og gæsternes målmand kan komme ud og cleare. Den clearing bliver dog ikke særlig god og ender for fødderne af Asger Kruhøffer, som ser at målmanden er ude for feltet. Desværre får Asger ikke luft under den bolden, som han forsøger at sparke over målmanden første gang. Men i stedet for blot at same bolden op, så forsøgte gæsternes målmand at tæmme bolden. Men i bedste Captain Morgan stil røg bolden under foden på ham og i kassen til 1-0.

Det mål var et meget godt billede på kampen. Da ingen af holdene rigtig kunne tilspille sig chancer, så skulle målene denne aften komme på fejl. Det var da også på en fejl at gæsterne fik udlignet. Matias Jakobsen gik op og vandt en hovedstødsduel, men bolden røg ud til en Havdrup angriber. Resten af defensiven var dog for passive og første mand der var ude og presse boldholderen på kanten af feltet var Matias Jakobsen selv, som lige havde været i græsset. Han kunne dog ikke nå at genere nok til at forhindre skuddet, som gik ind i det lange hjørne.

Dermed smed Hold 2 deres åbningsføring, ligesom tilfældet var sidste i sidste uge. Men holdet viste god moral og fortsatte med at arbejde videre. Det er en af de helt store forskelle på holdet i dette forår indtil videre og sidste efterår. Holdet virker langt bedre mentalt og viljen til at vinde er tilstede hos alle spillere. En kamp som den i går, havde holdet i sidste sæson tabt, men i går ville spillerne det anderledes. Kort før pausen fik Mikkel Arve Jensen en god bold i dybden efter et fint opspil i højre side. Her så Mikkel Arve Jensen at målmanden var fange midt i ingenmandsland og lobbede flot bolden i mål til en ny Benløse føring.

I pausen snakkede man om at forsøge at eliminere de pasningsfejl, som man havde lavet i første halvleg og få noget mere ro på bolden. Det lykkedes dog aldrig rigtig. Kampbilledet blev meget det samme som i første halvleg. Meget rodet men med masser af tempo og intensitet. Midtvejs i halvlegen begyndte Benløse at falde meget langt tilbage, og man havde svært ved at få presset bagkæden frem. Det var egentlig ikke fordi at Havdrup blev farlige og skulle der komme et mål mere - som man fornemmede at der ville til et af holdende - så skulle det komme efter en fejl, som med de tre første mål. Den fejl kom med små 20 minutter tilbage af opgøret. Jesper Revsbech erobrede bolden på midten og fik prikket en bold videre til Jakob Lund Thomsen som havde frit løb mod mål, efter at en forsvar kiksede en lidt blød pasning. Her sparkede Jakob Lund Thomsen bolden helt op i hjørnet og lukkede reelt kampen med en 3-1 scoring.

Dermed har Benløse fortsat maksimumpoint efter de to første kampe i sæsonen oven på to 3-1 sejre og en foreløbig 1.plads.

På trods af regnskyl helt op til kampstart var der rigtig mange der havde fundet vej til Bane 2 i Benløse for at støtte holdet. De fik ikke set et Benløse mandskab der aldrig rigtig ramte melodien, men indstillingen, løbevilligheden og fighten var på plads i samtlige 100 minutter, som det nåede at blive til med tillægstid. Flot indsats af Benløse mandskabet mod en god modstander. Tak for støtten til alle der mødte op.